Про нашу компанію

Наша компанія має сильну команду досліджень і розробок і встановлює довгострокові відносини співпраці з установами електроенергетики. У нас є вітчизняне сучасне виробниче обладнання та ідеальні засоби виявлення, вишукана технологія виробництва.Наприкладливарний цех, штампування, екструзія, кування, гаряче покриття та інші майстерні, понад 110 комплектів виробничого обладнання та оснащені механічним, фізико-хімічним та металевим фізичним обладнанням для випробувань властивостей.

Ми наполягаємо на поєднанні виробництва, навчання та досліджень.Увесь час наша команда докладає всіх зусиль, щоб розробити продукцію кращої якості. Наша компанія завжди ставила за мету «наукові та технологічні інновації *, засновані на чесності», серйозно ставлячись до якості продукції та зберігаючи довіру до зусиль підприємства.Компанія відповідно до сучасних процедур управління підприємством повністю впроваджує міжнародні стандарти системи якості is9001-2000.Протягом багатьох років, покладаючись на надійну якість продукції та ідеальне передпродажне та післяпродажне обслуговування, електроенергетичні продукти торгової марки «WangYuan» добре продаються в країні, деякі продукти експортуються на закордонні ринки.Вона досягла приємних результатів і користується певною репутацією в країні та за кордоном.Вірте в чесну і надійну бізнес-філософію, просувайтеся з The Times, оптимізуйте інновації, щоб надавати клієнтам комплексне якісне обслуговування.

Постраждалі від епідемії більшість компаній відклали час поверненнянаша компанія офіційно розпочала роботу в березні. Колектив вже працює, повертаючись до колишніх сил.

Наша компанія

厂房2 拷贝

Кваліфікаційний сертифікат

1585727901(1) 1585727963(1)


Час публікації: 02 квітня 2020 р