За нашата компания

Нашата компания разполага със силен екип за научноизследователска и развойна дейност и установява дългосрочни отношения на сътрудничество с електроенергийни институции. Разполагаме с вътрешно усъвършенствано производствено оборудване и перфектни средства за откриване, изящна производствена технология.Напримерлеярна, щамповане, екструдиране, коване, горещо покритие и други работилници, повече от 110 комплекта производствено оборудване и оборудвани с оборудване за изпитване на механични, физични и химични и метални физични свойства.

Ние настояваме за комбинацията от производство, обучение и изследвания.През цялото време нашият екип прави всичко възможно да разработи продукти с по-добро качество. Нашата компания винаги е приемала „научни и технологични иновации, *, базирани на почтеност“ като цел, сериозно в качеството на продуктите и поддържане на доверието в усилията на предприятието.Компанията в съответствие с модерните процедури за управление на предприятието, напълно прилага is9001-2000 международни стандарти за система за качество.В продължение на много години, разчитайки на надеждно качество на продукта и перфектно предпродажбено и следпродажбено обслужване, продуктите за електрическа енергия с марка "WangYuan" се продават добре в страната, някои от продуктите се изнасят на задгранични пазари.Постигна задоволителни резултати и се радва на определена репутация в страната и чужбина.Вярвайте в честната надеждна бизнес философия, напредвайте с The Times, оптимизирайте иновациите, за да предоставите на клиентите цялостно качествено обслужване.

Засегнати от епидемията, повечето компании забавиха времето за връщаненашата компания официално започна работа през март. Персоналът вече е на работа, възвръщайки старите си сили.

Нашата компания

厂房2 拷贝

Удостоверение за квалификация

1585727901(1) 1585727963 (1)


Време на публикуване: 02 април 2020 г