O naší společnosti

Naše společnost má silný tým pro výzkum a vývoj a navázala dlouhodobou spolupráci s institucemi elektrické energie. Máme domácí moderní výrobní zařízení a dokonalé detekční prostředky, vynikající výrobní technologie.Například,slévárny, lisovny, vytlačování, kování, pokovování za tepla a další dílny, více než 110 sad výrobních zařízení a vybavené zařízením pro testování mechanických, fyzikálních a chemických vlastností kovů a fyzikálních vlastností.

Trváme na kombinaci výroby, učení a výzkumu.Náš tým se neustále snaží vyvíjet kvalitnější produkty. Naše společnost vždy brala jako účel „vědecké a technologické inovace, * založené na integritě“, vážně, pokud jde o kvalitu produktů a udržuje důvěryhodnost podnikového úsilí.Společnost v souladu s moderními postupy řízení podniku plně implementuje mezinárodní standardy systému kvality is9001-2000.Po mnoho let, spoléhajíc se na spolehlivou kvalitu produktů a perfektní předprodejní a poprodejní servis, se elektrické produkty značky „WangYuan“ v zemi dobře prodávají, některé produkty jsou vyváženy na zámořské trhy.Dosahuje potěšitelných výsledků a těší se jisté pověsti doma i v zahraničí.Věřte v poctivou a důvěryhodnou obchodní filozofii, Advance with The Times, optimalizujte inovace, abyste zákazníkům poskytovali komplexní kvalitní služby.

Většina společností zasažených epidemií odložila čas návratu,naše společnost oficiálně zahájila práci v březnu. Zaměstnanci jsou již v práci a obnovují svou starou energii.

Naše společnost

厂房2 拷贝

Osvědčení o kvalifikaci

1585727901(1) 1585727963(1)


Čas odeslání: duben-02-2020