firmamız hakkında

Firmamız güçlü bir Ar-Ge ekibine sahiptir ve elektrik enerjisi kurumları ile uzun vadeli bir işbirliği ilişkisi kurmaktadır. Yerli gelişmiş üretim ekipmanlarına ve mükemmel algılama araçlarına, mükemmel üretim teknolojisine sahibiz.Örneğindökümhane, damgalama, ekstrüzyon, dövme, sıcak kaplama ve diğer atölyeler, 110'dan fazla üretim ekipmanı seti ve mekanik, fiziksel ve kimyasal ve metal fiziksel özellikler test ekipmanı ile donatılmıştır.

Üretim, öğrenme ve araştırmanın birleşiminde ısrar ediyoruz.Ekibimiz her zaman daha kaliteli ürünler geliştirmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Firmamız her zaman ürün kalitesinde "bilimsel ve teknolojik yenilik, *, bütünlük temelli" amaç olarak almıştır ve kurumsal çabaların güvenilirliğini korur.Modern kurumsal yönetim prosedürlerine uygun olarak şirket, is9001-2000 uluslararası kalite sistem standartlarını tam olarak uygular.Uzun yıllardır, güvenilir ürün kalitesine ve mükemmel satış öncesi ve satış sonrası hizmete güvenerek, “WangYuan” marka elektrik ürünleri ülkede iyi satılmakta, ürünlerin bir kısmı yurtdışı pazarlara ihraç edilmektedir.Memnun edici sonuçlar elde etti ve yurtiçinde ve yurtdışında belirli bir üne sahiptir.Dürüst güvenilir iş felsefesine inanın, The Times ile İlerleyin, müşterilere kapsamlı kaliteli hizmet sunmak için yeniliği optimize edin.

Salgından etkilenen çoğu şirket dönüş süresini erteledişirketimiz resmi olarak Mart ayında çalışmaya başlamıştır.Personel zaten iş başında, eski enerjilerini geri kazanmaktadır.

Şirketimiz

厂房2 拷贝

Yeterlilik belgesi

1585727901(1) 1585727963(1)


Gönderim zamanı: Nisan-02-2020