Om vores virksomhed

Vores virksomhed har et stærkt R&D-team og etablerer et langsigtet samarbejdsforhold med elektriske kraftinstitutioner. Vi har indenlandsk avanceret produktionsudstyr og perfekte detektionsmidler, udsøgt produktionsteknologi.For eksempelstøberi, stempling, ekstrudering, smedning, varmebelægning og andre værksteder, mere end 110 sæt produktionsudstyr, og udstyret med mekaniske, fysiske og kemiske og metalfysiske egenskaber testudstyr.

Vi insisterer på kombinationen af ​​produktion, læring og forskning.Hele tiden forsøger vores team vores bedste for at udvikle produkter af bedre kvalitet. Vores virksomhed har altid taget "videnskabelig og teknologisk innovation, *, integritet-baseret" som formålet, seriøst i produktkvalitet og opretholde troværdigheden af ​​virksomhedens indsats.Virksomheden i overensstemmelse med moderne virksomhedsledelse procedurer, fuldt ud implementere is9001-2000 internationale kvalitetssystem standarder.I mange år, afhængig af pålidelig produktkvalitet og perfekt før- og eftersalgsservice, har "WangYuan"-mærket elektriske strømprodukter solgt godt i landet, nogle af produkterne eksporteres til oversøiske markeder.Det har opnået glædelige resultater og nyder et vist ry i ind- og udland.Tro på ærlig og troværdig forretningsfilosofi, gå videre med The Times, optimer innovation for at give kunderne en omfattende kvalitetsservice.

Berørt af epidemien har de fleste virksomheder forsinket tidspunktet for returneringvores virksomhed startede officielt arbejdet i marts. Personalet er allerede på arbejde og genvinder deres gamle styrke.

Vores firma

厂房2 拷贝

Kvalifikationsbevis

1585727901(1) 1585727963(1)


Indlægstid: 02-02-2020