Over ons bedrijf

Ons bedrijf heeft een sterk R & D-team en bouwt een langdurige samenwerkingsrelatie op met elektriciteitsinstellingen. We hebben binnenlandse geavanceerde productieapparatuur en perfecte detectiemiddelen, uitstekende productietechnologie.Bijvoorbeeldikgieterij, stampen, extrusie, smeden, hete plating en andere werkplaatsen, meer dan 110 sets van productie-apparatuur, en uitgerust met mechanische, fysische en chemische en metaalfysische eigenschappen testapparatuur.

We dringen aan op de combinatie van productie, leren en onderzoek.Ons team doet altijd ons best om producten van betere kwaliteit te ontwikkelen. Ons bedrijf heeft altijd "wetenschappelijke en technologische innovatie, *, op integriteit gebaseerd" als doel genomen, serieus in productkwaliteit en de geloofwaardigheid van de ondernemingsinspanningen behouden.Het bedrijf in overeenstemming met de moderne procedures voor ondernemingsbeheer, volledig implementeren is9001-2000 internationale kwaliteitssysteemnormen.Al vele jaren, vertrouwend op betrouwbare productkwaliteit en perfecte pre-sale en after-sales service, verkopen de elektrische stroomproducten van het merk "WangYuan" goed in het land, sommige van de producten worden geëxporteerd naar overzeese markten.Het heeft verheugende resultaten behaald en geniet een zekere reputatie in binnen- en buitenland.Geloof in eerlijke betrouwbare bedrijfsfilosofie, ga vooruit met The Times, optimaliseer innovatie, om klanten een uitgebreide kwaliteitsservice te bieden.

Getroffen door de epidemie, hebben de meeste bedrijven de tijd voor terugkeer uitgesteldikons bedrijf is in maart officieel van start gegaan. Het personeel is al aan het werk om hun oude kracht te hervinden.

Onze onderneming

厂房2

Kwalificatie certificaat

1585727901(1) 1585727963(1)


Posttijd: 02-apr-2020