О нашој компанији

Наша компанија има јак тим за истраживање и развој и успоставља дугорочну сарадњу са електроенергетским институцијама. Имамо домаћу напредну производну опрему и савршена средства за детекцију, изузетну технологију производње.На пример,ливнице, штанцање, екструдирање, ковање, вруће позлаћење и друге радионице, више од 110 комплета производне опреме и опремљене опремом за механичко, физичко и хемијско испитивање и физичка својства метала.

Инсистирамо на комбинацији производње, учења и истраживања.Све време, наш тим се труди да развије квалитетније производе. Наша компанија је увек узимала „научне и технолошке иновације, * засноване на интегритету“ као сврху, озбиљно у квалитету производа и одржавању кредибилитета напора предузећа.Компанија у складу са савременим процедурама управљања предузећем у потпуности примењује ис9001-2000 међународне стандарде система квалитета.Дуги низ година, ослањајући се на поуздан квалитет производа и савршену претпродајну и постпродајну услугу, производи за електричну енергију марке „ВангИуан“ добро се продају у земљи, неки од производа се извозе на прекоморска тржишта.Постигла је задовољавајуће резултате и ужива одређену репутацију у земљи и иностранству.Верујте у поштену и поуздану пословну филозофију, унапредите са Тхе Тимес-ом, оптимизујте иновације да бисте клијентима пружили свеобухватну квалитетну услугу.

Погођене епидемијом, већина компанија је одложила време за повратак,наша компанија је званично почела са радом у марту. Особље је већ на послу, враћајући стару снагу.

Наша фирма

厂房2 拷贝

Квалификациони сертификат

1585727901(1) 1585727963(1)


Време поста: 02.04.2020