Sobre la nostra empresa

La nostra empresa compta amb un fort equip d'R + D i estableix una relació de cooperació a llarg termini amb institucions d'energia elèctrica. Disposem d'equips de producció avançats domèstics i mitjans de detecció perfectes, tecnologia de producció exquisida.Per exemple,fosa, estampació, extrusió, forja, xapat en calent i altres tallers, més de 110 conjunts d'equips de producció, i equipats amb equips de prova de propietats físiques mecàniques, físiques i químiques i metàl·liques.

Insistim en la combinació de producció, aprenentatge i recerca.Tot el temps, el nostre equip fa tot el possible per desenvolupar productes de millor qualitat. La nostra empresa sempre ha pres com a propòsit "la innovació científica i tecnològica *, basada en la integritat", seriosament en la qualitat del producte i mantenir la credibilitat dels esforços empresarials.L'empresa, d'acord amb els procediments moderns de gestió empresarial, implementa plenament els estàndards internacionals del sistema de qualitat is9001-2000.Durant molts anys, basant-se en una qualitat de producte fiable i un servei perfecte de prevenda i postvenda, els productes d'energia elèctrica de la marca "WangYuan" s'han venut bé al país, alguns dels productes s'exporten a mercats estrangers.Ha aconseguit resultats gratificants i gaudeix d'una certa reputació a casa i a l'estranger.Creieu en una filosofia empresarial honesta i fiable, avanceu amb The Times, optimitzeu la innovació per oferir als clients un servei integral de qualitat.

Afectades per l'epidèmia, la majoria de les empreses han endarrerit l'hora del retorn,la nostra empresa va començar oficialment a treballar al març. El personal ja està treballant, recuperant el seu antic vigor.

La nostra companyia

厂房2 拷贝

Certificat de qualificació

1585727901(1) 1585727963(1)


Hora de publicació: abril-02-2020