Par mūsu uzņēmumu

Mūsu uzņēmumam ir spēcīga pētniecības un izstrādes komanda, un tas nodibina ilgtermiņa sadarbības attiecības ar elektroenerģijas iestādēm. Mums ir vietējās uzlabotas ražošanas iekārtas un perfekti noteikšanas līdzekļi, izsmalcināta ražošanas tehnoloģija.Piemēramlietuves, štancēšanas, ekstrūzijas, kalšanas, karstās apšuvuma un citas darbnīcas, vairāk nekā 110 ražošanas iekārtu komplekti un aprīkotas ar mehānisko, fizikālo un ķīmisko un metāla fizikālo īpašību pārbaudes aprīkojumu.

Mēs uzstājam uz ražošanas, mācīšanās un pētniecības apvienošanu.Visu laiku mūsu komanda cenšas visu iespējamo, lai izstrādātu labākas kvalitātes produktus. Mūsu uzņēmums vienmēr ir pieņēmis "zinātniskus un tehnoloģiskus jauninājumus *, uz integritāti balstītu" mērķi, nopietni rūpējoties par produktu kvalitāti un saglabājot uzņēmuma centienu uzticamību.Uzņēmums saskaņā ar modernām uzņēmuma vadības procedūrām pilnībā ievieš starptautiskos kvalitātes sistēmas standartus 9001-2000.Daudzus gadus, paļaujoties uz uzticamu produktu kvalitāti un perfektu pirmspārdošanas un pēcpārdošanas servisu, "WangYuan" zīmola elektroenerģijas produkti valstī ir labi pārdoti, daži produkti tiek eksportēti uz aizjūras tirgiem.Tā ir sasniegusi iepriecinošus rezultātus un bauda zināmu reputāciju gan mājās, gan ārvalstīs.Ticiet godīgai, uzticamai biznesa filozofijai, virzieties uz priekšu ar The Times, optimizējiet inovācijas, lai sniegtu klientiem visaptverošus kvalitatīvus pakalpojumus.

Epidēmijas skartās lielākā daļa uzņēmumu ir aizkavējuši atgriešanās laikuMūsu uzņēmums oficiāli sāka darbu martā. Darbinieki jau ir darbā, atgūst savu veco sparu.

Mūsu kompānija

厂房2 拷贝

Kvalifikācijas sertifikāts

1585727901(1) 1585727963(1)


Izlikšanas laiks: 02.02.2020