Despre compania noastră

Compania noastră are o echipă puternică de cercetare și dezvoltare și stabilește o relație de cooperare pe termen lung cu instituțiile de energie electrică. Avem echipamente de producție avansate interne și mijloace de detectare perfecte, tehnologie de producție rafinată.De exemplu,turnătorie, ștanțare, extrudare, forjare, placare la cald și alte ateliere, mai mult de 110 seturi de echipamente de producție și echipate cu echipamente de testare mecanice, fizice și chimice și proprietăți fizice ale metalelor.

Insistăm pe combinarea producției, învățării și cercetării.Tot timpul, echipa noastră face tot posibilul pentru a dezvolta produse de mai bună calitate. Compania noastră a luat întotdeauna drept scop „inovația științifică și tehnologică, *, bazată pe integritate”, în serios în calitatea produsului și pentru a menține credibilitatea eforturilor întreprinderii.Compania, în conformitate cu procedurile moderne de management al întreprinderii, implementează pe deplin is9001-2000 standardele internaționale ale sistemului de calitate.De mulți ani, bazându-se pe calitatea fiabilă a produselor și pe un serviciu perfect de pre-vânzare și post-vânzare, produsele de energie electrică marca „WangYuan” se vând bine în țară, unele dintre produse sunt exportate pe piețele de peste mări.A obținut rezultate îmbucurătoare și se bucură de o anumită reputație în țară și în străinătate.Credeți în filozofia de afaceri sinceră și de încredere, avansați cu The Times, optimizați inovația, pentru a oferi clienților servicii complete de calitate.

Afectate de epidemie, cele mai multe companii au amânat timpul de întoarcere,compania noastră a început oficial lucrul în martie. Personalul este deja la lucru, recuperându-și vechea vigoare.

Compania noastră

厂房2 拷贝

Certificat de calificare

1585727901(1) 1585727963(1)


Ora postării: Apr-02-2020