Apie mūsų įmonę

Mūsų įmonė turi stiprią tyrimų ir plėtros komandą ir užmezga ilgalaikius bendradarbiavimo ryšius su elektros energijos institucijomis. Turime pažangią vidaus gamybos įrangą ir puikias aptikimo priemones, išskirtinę gamybos technologiją.Pavyzdžiuiliejyklos, štampavimo, ekstruzijos, kalimo, karšto dengimo ir kitose dirbtuvėse, daugiau nei 110 komplektų gamybinės įrangos, įrengta mechaninių, fizikinių ir cheminių bei metalo fizikinių savybių tyrimo įranga.

Mes primygtinai reikalaujame gamybos, mokymosi ir tyrimų derinio.Visą laiką mūsų komanda stengiasi sukurti geresnės kokybės produktus. Mūsų įmonė visada siekė „mokslinių ir technologinių naujovių, *, vientisumo pagrįstų“, rimtai siekdama užtikrinti produktų kokybę ir išlaikyti įmonės pastangų patikimumą.Įmonė, vadovaudamasi šiuolaikinėmis įmonės valdymo procedūromis, visiškai įgyvendina tarptautinius kokybės sistemos standartus is9001-2000.Jau daugelį metų, pasikliaujant patikima gaminio kokybe ir nepriekaištingu aptarnavimu prieš pardavimą ir po pardavimo, „WangYuan“ prekės ženklo elektros energijos produktai buvo gerai parduodami šalyje, kai kurie produktai eksportuojami į užsienio rinkas.Ji pasiekė džiuginančių rezultatų ir turi tam tikrą reputaciją šalyje ir užsienyje.Tikėkite sąžininga ir patikima verslo filosofija, eikite į priekį su „The Times“, optimizuokite naujoves, kad klientams teiktumėte visapusiškas kokybiškas paslaugas.

Epidemijos paveiktos dauguma įmonių atidėjo grąžinimo laikąMūsų įmonė oficialiai pradėjo dirbti kovo mėnesį. Darbuotojai jau dirba, atgauna seną jėgą.

Mūsų kompanija

厂房2 拷贝

Kvalifikacijos pažymėjimas

1585727901(1) 1585727963(1)


Paskelbimo laikas: 2020-02-02