Σχετικά με την εταιρεία μας

Η εταιρεία μας έχει μια ισχυρή ομάδα Ε&Α και δημιουργεί μια μακροπρόθεσμη σχέση συνεργασίας με ιδρύματα ηλεκτρικής ενέργειας. Διαθέτουμε εγχώριο προηγμένο εξοπλισμό παραγωγής και τέλεια μέσα ανίχνευσης, εξαιρετική τεχνολογία παραγωγής.Για παράδειγμα,εργαστήρια χυτηρίου, σφράγισης, εξώθησης, σφυρηλάτησης, θερμής επιμετάλλωσης και άλλων εργαστηρίων, περισσότερα από 110 σετ εξοπλισμού παραγωγής και εξοπλισμένα με εξοπλισμό δοκιμής μηχανικών, φυσικών και χημικών και φυσικών ιδιοτήτων μετάλλων.

Επιμένουμε στον συνδυασμό παραγωγής, μάθησης και έρευνας.Όλη την ώρα, η ομάδα μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανάπτυξη προϊόντων καλύτερης ποιότητας. Η εταιρεία μας πάντα λάμβανε ως σκοπό την "επιστημονική και τεχνολογική καινοτομία, *, με βάση την ακεραιότητα", σοβαρά την ποιότητα των προϊόντων και τη διατήρηση της αξιοπιστίας των προσπαθειών της επιχείρησης.Η εταιρεία σύμφωνα με τις σύγχρονες διαδικασίες διαχείρισης επιχειρήσεων, εφαρμόζει πλήρως τα διεθνή πρότυπα συστημάτων ποιότητας is9001-2000.Για πολλά χρόνια, βασιζόμενοι στην αξιόπιστη ποιότητα των προϊόντων και την άψογη εξυπηρέτηση πριν από την πώληση και μετά την πώληση, τα προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας της επωνυμίας "WangYuan" πωλούν καλά στη χώρα, ορισμένα από τα προϊόντα εξάγονται σε αγορές του εξωτερικού.Έχει επιτύχει ικανοποιητικά αποτελέσματα και απολαμβάνει κάποια φήμη στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.Πιστέψτε στην ειλικρινή, αξιόπιστη επιχειρηματική φιλοσοφία, Advance with The Times, βελτιστοποιήστε την καινοτομία, για να παρέχετε στους πελάτες ολοκληρωμένες ποιοτικές υπηρεσίες.

Επηρεασμένες από την επιδημία, οι περισσότερες εταιρείες έχουν καθυστερήσει τον χρόνο επιστροφής,Η εταιρεία μας ξεκίνησε επίσημα τις εργασίες της τον Μάρτιο. Το προσωπικό είναι ήδη στη δουλειά, ανακτώντας το παλιό του σθένος.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ μας

厂房2 拷贝

Πιστοποιητικό προσόντων

1585727901(1) 1585727963(1)


Ώρα δημοσίευσης: Απρ-02-2020