om vårt företag

Vårt företag har ett starkt FoU-team och etablerar ett långsiktigt samarbete med elkraftinstitutioner. Vi har inhemsk avancerad produktionsutrustning och perfekta detektionsmedel, utsökt produktionsteknik.Till exempelgjuteri, stämpling, extrudering, smide, värmeplätering och andra verkstäder, mer än 110 uppsättningar av produktionsutrustning, och utrustade med mekaniska, fysiska och kemiska och metallfysikaliska egenskaper testutrustning.

Vi insisterar på kombinationen av produktion, lärande och forskning.Hela tiden gör vårt team vårt bästa för att utveckla produkter av bättre kvalitet. Vårt företag har alltid tagit "vetenskaplig och teknisk innovation, *, integritetsbaserad" som syfte, på allvar när det gäller produktkvalitet och upprätthålla trovärdigheten för företagets ansträngningar.Företaget i enlighet med moderna företagsledning förfaranden, fullt ut implementera is9001-2000 internationella kvalitetssystem standarder.I många år, beroende på pålitlig produktkvalitet och perfekt för- och eftermarknadsservice, har "WangYuan"-märket elkraftprodukter sålt bra i landet, några av produkterna exporteras till utomeuropeiska marknader.Det har uppnått glädjande resultat och åtnjuter ett visst rykte hemma och utomlands.Tro på ärlig pålitlig affärsfilosofi, gå vidare med The Times, optimera innovation, för att ge kunderna en omfattande kvalitetsservice.

Påverkad av epidemin har de flesta företag skjutit upp tiden för återlämningvårt företag började officiellt arbeta i mars. Personalen är redan på jobbet och återhämtar sin gamla kraft.

Vårt företag

厂房2 拷贝

Kvalifikations certifikat

1585727901(1) 1585727963(1)


Posttid: 2020-02-02