Tietoja yrityksestämme

Yrityksellämme on vahva T&K-tiimi, ja se muodostaa pitkäaikaisen yhteistyösuhteen sähkövoimalaitosten kanssa. Meillä on kotimaiset kehittyneet tuotantolaitteet ja täydelliset tunnistusvälineet sekä hieno tuotantotekniikka.Esimerkiksivalimo, leimaaminen, puristaminen, taonta, kuuma plating ja muut työpajat, yli 110 sarjaa tuotantolaitteita ja varustettu mekaanisilla, fysikaalisilla ja kemiallisilla ja metallien fysikaalisten ominaisuuksien testauslaitteet.

Vaadimme tuotannon, oppimisen ja tutkimuksen yhdistämistä.Koko ajan tiimimme yrittää parhaamme kehittääkseen laadukkaampia tuotteita. Yrityksemme on aina ottanut "tieteelliset ja teknologiset innovaatiot, *, eheyteen perustuvan" tavoitteenaan vakavasti tuotteiden laadussa ja ylläpitää yrityksen ponnistelujen uskottavuutta.Yhtiön mukaisesti nykyaikaisen yrityksen hallintomenettelyt, täysin toteuttaa is9001-2000 kansainvälisen laatujärjestelmän standardeja.Useiden vuosien ajan luottaen luotettavaan tuotteiden laatuun ja täydelliseen ennakko- ja huoltopalveluun, "WangYuan"-merkkiset sähkövoimatuotteet ovat myyneet hyvin maassa, ja osa tuotteista viedään ulkomaille.Se on saavuttanut ilahduttavia tuloksia ja sillä on tietty maine kotimaassa ja ulkomailla.Usko rehelliseen ja luotettavaan liiketoimintafilosofiaan, etene The Timesin kanssa, optimoi innovaatiot tarjotaksesi asiakkaille kattavan laadukkaan palvelun.

Epidemian koettelemat yritykset ovat lykänneet palautusaikaayrityksemme aloitti virallisesti työt maaliskuussa. Henkilökunta on jo töissä palauttamassa vanhaa elinvoimaansa.

Yrityksemme

厂房2 拷贝

Pätevyystodistus

1585727901(1) 1585727963(1)


Postitusaika: 02.04.2020