O našoj kompaniji

Naša kompanija ima jak tim za istraživanje i razvoj, i uspostaviti dugoročnu saradnju sa elektroenergetskim institucijama. Imamo domaću naprednu proizvodnu opremu i savršena sredstva za detekciju, izuzetnu tehnologiju proizvodnje.Na primjer,ljevaonica, štancanje, ekstrudiranje, kovanje, vruće plaširanje i druge radionice, više od 110 kompleta proizvodne opreme, i opremljena mehaničkim, fizičkim i kemijskim i metalnim fizičkim svojstvima opreme za ispitivanje.

Insistiramo na kombinaciji proizvodnje, učenja i istraživanja.Sve vreme, naš tim se trudi da razvije kvalitetnije proizvode. Naša kompanija je uvek uzimala „naučne i tehnološke inovacije, *, zasnovane na integritetu“ kao svrhu, ozbiljno u kvalitetu proizvoda i održavanju kredibiliteta napora preduzeća.Kompanija u skladu sa savremenim procedurama upravljanja preduzećem, u potpunosti primenjuje is9001-2000 međunarodne standarde sistema kvaliteta.Dugi niz godina, oslanjajući se na pouzdanu kvalitetu proizvoda i savršenu pretprodajnu i postprodajnu uslugu, proizvodi električne energije marke „WangYuan“ dobro se prodaju u zemlji, neki od proizvoda se izvoze na prekomorska tržišta.Postigla je zadovoljavajuće rezultate i uživa određenu reputaciju u zemlji i inostranstvu.Vjerujte u poštenu i pouzdanu poslovnu filozofiju, napredujte s The Timesom, optimizirajte inovacije kako biste kupcima pružili sveobuhvatnu kvalitetnu uslugu.

Pogođene epidemijom, većina kompanija je odgodila vrijeme za povratak,naša kompanija je zvanično počela sa radom u martu. Osoblje je već na poslu, vraćajući staru snagu.

Naša kompanija

厂房2 拷贝

Potvrda o kvalifikaciji

1585727901(1) 1585727963(1)


Vrijeme objave: Apr-02-2020