O našem podjetju

Naše podjetje ima močno ekipo za raziskave in razvoj ter vzpostavlja dolgoročno sodelovanje z elektroenergetskimi institucijami. Imamo domačo napredno proizvodno opremo in popolna sredstva za odkrivanje, vrhunsko proizvodno tehnologijo.Na primerlivarna, štancanje, ekstrudiranje, kovanje, vroče prevleka in druge delavnice, več kot 110 sklopov proizvodne opreme in opremljene z mehansko, fizikalno in kemično ter opremo za testiranje fizikalnih lastnosti kovin.

Vztrajamo pri kombinaciji proizvodnje, učenja in raziskovanja.Naša ekipa se ves čas trudi po svojih najboljših močeh razviti izdelke boljše kakovosti. Naše podjetje je vedno jemalo "znanstveni in tehnološki inovaciji *, ki temelji na integriteti", resno pri kakovosti izdelkov in ohranjanju verodostojnosti prizadevanj podjetja.Podjetje v skladu s sodobnimi postopki upravljanja podjetja v celoti izvaja mednarodne standarde sistema kakovosti is9001-2000.Že vrsto let se izdelki za električno energijo blagovne znamke "WangYuan", ki se zanašajo na zanesljivo kakovost izdelkov ter popolno predprodajo in poprodajne storitve, dobro prodajajo v državi, nekateri izdelki se izvažajo na čezmorske trge.Dosega razveseljive rezultate in uživa določen ugled doma in v tujini.Verjemite v pošteno in zaupanja vredno poslovno filozofijo, napredujte z The Times, optimizirajte inovacije, da strankam zagotovite celovito kakovostno storitev.

Zaradi epidemije je večina podjetij zamaknila čas vračilamarca je naše podjetje uradno pričelo z delom. Zaposleni so že na delu in si povrnejo staro moč.

Naše podjetje

厂房2 拷贝

Certifikat o kvalifikaciji

1585727901(1) 1585727963(1)


Čas objave: Apr-02-2020