O našoj tvrtki

Naša tvrtka ima snažan tim za istraživanje i razvoj i uspostavlja dugoročni odnos suradnje s elektroenergetskim institucijama. Imamo domaću naprednu proizvodnu opremu i savršena sredstva za otkrivanje, izvrsnu tehnologiju proizvodnje.Na primjerljevaonica, štancanje, ekstruzija, kovanje, vruće oplata i druge radionice, više od 110 kompleta proizvodne opreme, i opremljen mehaničkim, fizičkim i kemijskim i opremom za ispitivanje fizičkih svojstava metala.

Inzistiramo na kombinaciji proizvodnje, učenja i istraživanja.Cijelo vrijeme, naš tim daje sve od sebe kako bi razvio proizvode bolje kvalitete. Naša tvrtka je uvijek uzimala "znanstvene i tehnološke inovacije *, temeljene na integritetu" kao svrhu, ozbiljno u kvaliteti proizvoda i održavanju kredibiliteta napora poduzeća.Tvrtka u skladu s modernim postupcima upravljanja poduzećem, u potpunosti provodi is9001-2000 međunarodne standarde sustava kvalitete.Dugi niz godina, oslanjajući se na pouzdanu kvalitetu proizvoda i savršenu pretprodajnu i postprodajnu uslugu, proizvodi za električnu energiju marke WangYuan dobro se prodaju u zemlji, a neki od proizvoda izvoze se na inozemna tržišta.Postigla je zadovoljavajuće rezultate i uživa određeni ugled u zemlji i inozemstvu.Vjerujte u poštenu i pouzdanu poslovnu filozofiju, napredujte uz The Times, optimizirajte inovacije kako biste klijentima pružili sveobuhvatnu kvalitetnu uslugu.

Pogođena epidemijom, većina tvrtki je odgodila vrijeme za povrataknaša tvrtka službeno je započela s radom u ožujku. Osoblje je već na poslu, vraća staru snagu.

Naša tvrtka

厂房2 拷贝

Potvrda o kvalifikaciji

1585727901(1) 1585727963(1)


Vrijeme objave: 2. travnja 2020