Cégünkről

Cégünk erős K+F csapattal rendelkezik, és hosszú távú együttműködési kapcsolatot létesít a villamosenergia-intézetekkel. Hazai fejlett gyártási berendezésekkel és tökéletes észlelési eszközökkel, kiváló gyártási technológiával rendelkezünk.Példáulöntödei, sajtolási, extrudálási, kovácsolási, melegítési és egyéb műhelyek, több mint 110 gyártóberendezés-készlet, valamint mechanikai, fizikai és kémiai, valamint fémfizikai tulajdonságokat vizsgáló berendezés.

Ragaszkodunk a termelés, a tanulás és a kutatás kombinációjához.Csapatunk mindig mindent megtesz, hogy jobb minőségű termékeket fejlesszen ki. Cégünk mindig is a „tudományos és technológiai innovációt, * az integritáson alapuló” célt tűzte ki célul, komolyan vette a termékminőséget és megőrzi a vállalati erőfeszítések hitelességét.A vállalat a modern vállalatirányítási eljárásoknak megfelelően teljes mértékben végrehajtja a 9001-2000 nemzetközi minőségbiztosítási rendszer szabványait.Sok éven át a megbízható termékminőségre, valamint a tökéletes értékesítés előtti és értékesítés utáni szolgáltatásra támaszkodva a „WangYuan” márkájú elektromos áramtermékek jól fogynak az országban, egyes termékeket a tengerentúli piacokra exportálnak.Örömteli eredményeket ért el, és bizonyos hírnévnek örvend itthon és külföldön.Higgy az őszinte, megbízható üzleti filozófiában, haladjon előre a The Times-szal, optimalizálja az innovációt, hogy átfogó minőségi szolgáltatást nyújtson ügyfeleinek.

A járvány által érintett vállalatok többsége elhalasztotta a visszatérési időtcégünk hivatalosan márciusban kezdte meg a munkát. A munkatársak már dolgoznak, visszanyerték régi erejüket.

Cégünk

厂房2 拷贝

Képesítési bizonyítvány

1585727901(1) 1585727963(1)


Feladás időpontja: 2020.02.02