O našej spoločnosti

Naša spoločnosť má silný tím výskumu a vývoja a nadviazala dlhodobý vzťah spolupráce s inštitúciami v oblasti elektrickej energie. Máme domáce moderné výrobné zariadenia a dokonalé detekčné prostriedky, vynikajúcu výrobnú technológiu.Napríklad,zlievarenské, lisovacie, extrúzne, kováčske, pokovovacie a iné dielne, viac ako 110 súprav výrobných zariadení a vybavené zariadením na testovanie mechanických, fyzikálnych a chemických a kovových fyzikálnych vlastností.

Trváme na kombinácii výroby, vzdelávania a výskumu.Náš tím sa neustále snaží zo všetkých síl vyvíjať produkty vyššej kvality. Naša spoločnosť vždy brala „vedecké a technologické inovácie, * založené na integrite“ ako účel, vážne pri kvalite produktov a udržiavaní dôveryhodnosti podnikového úsilia.Spoločnosť v súlade s modernými postupmi riadenia podniku plne implementuje medzinárodné normy systému kvality is9001-2000.Po mnoho rokov, spoliehajúc sa na spoľahlivú kvalitu výrobkov a perfektný predpredajný a popredajný servis, sa elektrické produkty značky „WangYuan“ v krajine dobre predávajú, niektoré výrobky sa vyvážajú na zámorské trhy.Dosahuje potešujúce výsledky a teší sa určitému renomé doma i v zahraničí.Verte v poctivú a dôveryhodnú obchodnú filozofiu, Advance with The Times, optimalizujte inovácie, aby ste zákazníkom poskytli komplexné kvalitné služby.

Väčšina spoločností, ovplyvnená epidémiou, odložila čas návratu,naša spoločnosť oficiálne začala pracovať v marci. Zamestnanci sú už v práci a naberajú starú energiu.

Naša spoločnosť

厂房2 拷贝

Kvalifikačný certifikát

1585727901(1) 1585727963(1)


Čas odoslania: apríl-02-2020