Meie ettevõtte kohta

Meie ettevõttel on tugev uurimis- ja arendusmeeskond ning luuakse pikaajalised koostöösuhted elektrienergiaasutustega. Meil ​​on kodumaised täiustatud tootmisseadmed ja täiuslikud tuvastamisvahendid ning peen tootmistehnoloogia.Näiteksvalukojad, stantsimine, ekstrudeerimine, sepistamine, kuumtöötlus ja muud töökojad, rohkem kui 110 tootmisseadmete komplekti ning varustatud mehaaniliste, füüsikaliste ja keemiliste ning metallide füüsikaliste omaduste testimisseadmetega.

Nõuame tootmise, õppimise ja uurimistöö kombineerimist.Meie meeskond annab kogu aeg endast parima, et arendada parema kvaliteediga tooteid. Meie ettevõte on alati võtnud eesmärgina "teaduslikke ja tehnoloogilisi uuendusi *, terviklikkusepõhist", tõsiselt toote kvaliteeti ja säilitada ettevõtte jõupingutuste usaldusväärsust.Ettevõte rakendab vastavalt kaasaegsetele ettevõtte juhtimisprotseduuridele täielikult rahvusvahelisi kvaliteedisüsteemi standardeid 9001-2000.Paljude aastate jooksul, tuginedes usaldusväärsele tootekvaliteedile ning täiuslikule müügieelsele ja müügijärgsele teenindusele, on WangYuani kaubamärgi elektrienergia tooteid riigis hästi müüdud, osa tooteid eksporditakse välisturgudele.See on saavutanud rõõmustavaid tulemusi ja omab teatud mainet nii kodu- kui välismaal.Uskuge ausasse ja usaldusväärsesse ärifilosoofiasse, liikuge The Timesiga edasi, optimeerige innovatsiooni, et pakkuda klientidele kõikehõlmavat kvaliteetset teenust.

Epideemiast mõjutatud ettevõtted on tagastamise aega edasi lükanudMeie ettevõte alustas ametlikult tööd märtsis. Töötajad on juba tööl, taastavad oma vana elujõudu.

Meie ettevõte

厂房2 拷贝

Kvalifikatsioonitunnistus

1585727901 (1) 1585727963 (1)


Postitusaeg: aprill-02-2020