Om selskapet vårt

Vårt firma har et sterkt FoU-team, og etablerer et langsiktig samarbeidsforhold med elektriske kraftinstitusjoner. Vi har innenlandsk avansert produksjonsutstyr og perfekte deteksjonsmidler, utsøkt produksjonsteknologi.For eksempel,støperi, stempling, ekstrudering, smiing, varmeplating og andre verksteder, mer enn 110 sett med produksjonsutstyr, og utstyrt med mekaniske, fysiske og kjemiske og metallfysiske egenskaper testutstyr.

Vi insisterer på kombinasjonen av produksjon, læring og forskning.Teamet vårt prøver hele tiden vårt beste for å utvikle produkter av bedre kvalitet. Vårt firma har alltid tatt "vitenskapelig og teknologisk innovasjon, *, integritetsbasert" som formål, seriøst i produktkvalitet og opprettholde troverdigheten til bedriftens innsats.Selskapet i samsvar med moderne bedriftsledelse prosedyrer, fullt ut implementere is9001-2000 internasjonale kvalitetssystem standarder.I mange år, avhengig av pålitelig produktkvalitet og perfekt før- og ettersalgsservice, har "WangYuan"-merket elektriske kraftprodukter solgt godt i landet, noen av produktene eksporteres til oversjøiske markeder.Den har oppnådd gledelige resultater og nyter et visst rykte i inn- og utland.Tro på ærlig og pålitelig forretningsfilosofi, gå videre med The Times, optimaliser innovasjon, for å gi kundene en omfattende kvalitetsservice.

Berørt av epidemien, har de fleste bedrifter utsatt tid for retur,Vårt firma startet offisielt arbeidet i mars. Personalet er allerede på jobb og gjenvinner sin gamle kraft.

Vårt selskap

厂房2 拷贝

Kvalifikasjonsbevis

1585727901(1) 1585727963(1)


Innleggstid: Apr-02-2020