Наконечник із механічним закріпленням зі зрізним болтом є незалежним інноваційним продуктом компанії Wangyuan Power Technology Co., LTD., який призначений для з’єднання або завершення кабелю за допомогою болтів і гвинтів із затягуючим моментом, у тому числі затискачів для затягування та блокування моменту.

Нижче наведено деякі переваги моментних з’єднувачів на прикладі моментних насадок.

1. Не потрібен пресовий інструмент, можна використовувати лише звичайний торцевий ключ, щоб закрутити та зламати динамометричний болт.Перевагами є швидкий, простий, низька вартість монтажу, стабільна якість з’єднання та відсутність людського фактору.

2. Підходить для міді та алюмінію, підходить для мідного провідника, алюмінієвого провідника, провідника з алюмінієвих сплавів, у тому числі мідного та алюмінієвого перехідного стикового з’єднання з класами напруги 35 кВ і нижче. Перевагами є значне скорочення запасів, не потрібно купувати різні моделі взяти на себе, зручне керування. Наприклад, форсунки з крутним моментом 150/240, раніше було три мідні форсунки, три алюмінієві форсунки, три мідні та алюмінієві перехідні форсунки, але тепер є лише одна.

3. Широкий асортимент.Оскільки діаметр кабелів, вироблених кожною кабельною фабрикою, є різним, внутрішній діаметр кожної фабрики-приймача непослідовний, а будівельна вода, що використовується кожним монтажником, різна, якість монтажу традиційного кріплення типу прийому сильно відрізняється. Ці проблеми є Вирішується завдяки широкому діапазону характеристик моментних форсунок. За словами замовника, це використання технічних засобів для вирішення практичних завдань.

4. Більш надійні електричні характеристики. Після того, як традиційна труба буде натиснута, вона вироблятиме хвилі, задирки та навіть літаючий край, який потрібно ретельно відшліфувати та вимагає високих вимог до будівельного персоналу. Електрична насадка Bingyue гладка, просто просте лікування перелому болта може значно зменшити ймовірність нещасних випадків.

5. Для спеціальних застосувань, таких як тонкий багатожильний гнучкий кабель, оскільки гнучкий кабель товщий за звичайний мідний кабель на тому ж знімку екрана, звичайну трубу не можна під’єднати, а трубу більшого розміру не можнабути натиснутим щільно, тому трубу крутного моменту дуже легко вирішити.


Час публікації: 10 серпня 2020 р