Leikkauspulttien mekaaninen päätekorvake on Wangyuan Power Technology Co., LTD:n itsenäinen innovaatiotuote, jonka tarkoituksena on liittää tai päättää kaapeli kiristyspulttien ja -ruuvejen avulla, mukaan lukien momenttiliittimet ja vääntömomentin hallinta.

Joitakin vääntömomenttiliittimien etuja kuvataan alla, käyttämällä esimerkkeinä vääntömomenttisuuttimia.

1. Puristustyökalua ei tarvita, vain tavallista hylsyavainta voidaan käyttää momenttipultin kiertämiseen ja katkaisemiseen.Edut ovat nopea, yksinkertainen, alhaiset asennuskustannukset, vakaa sauman laatu ja vapaa inhimillisistä tekijöistä.

2. Soveltuu kuparille ja alumiinille, sopii kuparijohtimelle, alumiinijohtimelle, alumiiniseokselle johtimelle, mukaan lukien kuparin ja alumiinin siirtymäpussiliitos 35KV ja alle jänniteluokissa. Edut ovat huomattavasti pienempiä varastoja, ei tarvitse ostaa erilaisia ​​malleja haltuunotto, kätevä hallinta.Esimerkiksi 150/240 vääntömomenttisuuttimia oli ennen kolme kuparisuutinta, kolme alumiinisuutinta, kolme kupari- ja alumiinisuuttimia, mutta nyt niitä on vain yksi.

3. Laaja valikoima.Koska kunkin kaapelitehtaan valmistamien kaapeleiden halkaisija on erilainen, kunkin vastaanottotehtaan sisähalkaisija ei ole tasainen ja kunkin asentajan käyttämä rakennusvesi on erilainen, perinteisen puristustyyppisen vaihdon asennuslaatu vaihtelee suuresti. Nämä ongelmat ovat ratkaistu, koska vääntömomenttisuuttimien ominaisuudet ovat laajat. Asiakkaan sanojen käyttäminen on teknisten keinojen käyttöä käytännön ongelmien ratkaisemiseksi.

4. Luotettavampi sähköinen suorituskyky. Kun perinteinen putki on puristettu, se tuottaa kiertymisen, jäysteen ja jopa lentävän reunan, joka on kiillotettava huolellisesti ja vaatii korkeat vaatimukset rakennushenkilöstöltä. Bingyue-sähköinen vääntömomenttisuutin on sileä, vain yksinkertainen pultin murtuman käsittely voi vähentää huomattavasti onnettomuuksien mahdollisuutta.

5. Erikoissovelluksissa, kuten ohutsäikeinen taipuisa kaapeli, koska joustava kaapeli on paksumpi kuin tavallinen kuparikaapeli samassa kuvakaappauksessa, tavallista putkea ei voi kytkeä, eikä suurempaa putkea voi kytkeäpurista tiukasti, joten momenttiputki on erittäin helppo ratkaista.


Postitusaika: 10.8.2020