Mehanička završna obujmica s posmičnim vijkom je nezavisni proizvod inovacije kompanije Wangyuan Power Technology Co., LTD., koji spaja ili završava kabl pomoću zavrtnja i vijaka zakretnog momenta, uključujući terminale zakretnog momenta i preuzimanja momenta.

Neke od prednosti konektora momenta su opisane u nastavku, koristeći mlaznice momenta kao primere.

1. Nije potreban alat za pritiskanje, samo se običan nasadni ključ može koristiti za uvrtanje i lomljenje zavrtnja.Prednosti su brza, jednostavna, niska cijena instalacije, stabilan kvalitet spojeva i bez ljudskih faktora.

2. Pogodno za bakar i aluminij, pogodno za bakreni provodnik, aluminijski provodnik, provodnik od aluminijske legure, uključujući bakrene i aluminijske prijelazne spojeve od 35KV i ispod naponske klase. Prednosti su znatno smanjen zalihe, ne morate kupovati razne modele za preuzimanje, praktično upravljanje. Na primjer, 150/240 mlaznice obrtnog momenta, nekada su postojale tri bakarne mlaznice, tri aluminijske mlaznice, tri bakarne i aluminijske prelazne mlaznice, ali sada postoji samo jedna.

3. Širok raspon.Budući da je prečnik kablova proizvedenih u svakoj fabrici kablova različit, unutrašnji prečnik svake tvornice za preuzimanje nije konzistentan, a građevinska voda koju koristi svaki instalater je različita, kvalitet ugradnje kod tradicionalnog preuzimanja tipa presa uvelike varira. Ovi problemi su riješeno zbog širokog spektra karakteristika momentnih mlaznica. Po riječima kupca je korištenje tehničkih sredstava za rješavanje praktičnih problema.

4. Pouzdanije električne performanse. Nakon što se tradicionalna cijev pritisne, ona će proizvesti bušenje, neravnine, pa čak i leteću ivicu, koju treba pažljivo polirati i zahtijeva visoke zahtjeve za građevinsko osoblje. Bingyue električna mlaznica okretnog momenta je glatka, samo Jednostavan tretman loma vijka može uvelike smanjiti mogućnost nesreća.

5. Za specijalne primjene, kao što je tanki fleksibilni kabel, jer je fleksibilni kabel deblji od običnog bakrenog kabela na istom snimku ekrana, obična cijev se ne može priključiti, a cijev veće veličine ne možebiti čvrsto pritisnut, tako da je cijev zakretnog momenta vrlo lako riješiti.


Vrijeme objave: 10.08.2020