Ухото за механично завършване на срязващ се болт е независимият иновативен продукт на Wangyuan Power Technology Co., LTD., който свързва или завършва кабела посредством болтове и винтове с въртящ момент, включително клеми за въртящ момент и поемане на въртящия момент.

Някои от предимствата на съединителите за въртящ момент са описани по-долу, като се използват дюзи за въртящ момент като примери.

1. Не е необходим инструмент за пресоване, само обикновен гаечен ключ може да се използва за завъртане и счупване на динамометричния болт.Предимствата са бърза, лесна, ниска инсталационна цена, стабилно качество на фугите и без човешки фактор.

2. Подходящ за мед и алуминий, подходящ за меден проводник, алуминиев проводник, проводник от алуминиева сплав, включително меден и алуминиев преходен съединител от 35KV и под класове на напрежение. Предимствата са значително намален инвентар, не е необходимо да купувате различни модели за поемане, удобно управление. Например дюзи с въртящ момент 150/240, преди имаше три медни дюзи, три алуминиеви дюзи, три медни и алуминиеви преходни дюзи, но сега има само една.

3. Широка гама.Тъй като диаметърът на кабелите, произведени от всяка фабрика за кабели, е различен, вътрешният диаметър на всяка фабрика за поемане не е последователен и строителната вода, използвана от всеки монтажен работник, е различна, качеството на монтаж на традиционното поемане от типа кримпер варира значително. Тези проблеми са решен поради широкия диапазон на характеристиките на дюзите за въртящ момент. Използвайки думите на клиента, означава да използваме технически средства за решаване на практически проблеми.

4. По-надеждна електрическа производителност. След като традиционната тръба бъде натисната, тя ще произведе набръчкване, изпъкналост и дори летящ ръб, който трябва да бъде внимателно полиран и изисква високи изисквания към строителния персонал. Дюзата за електрически въртящ момент Bingyue е гладка, просто простото третиране на счупването на болта може значително да намали възможността от инциденти.

5. За специални приложения, като тънкожилен гъвкав кабел, тъй като гъвкавият кабел е по-дебел от обикновения меден кабел на същата екранна снимка, обикновената тръба не може да бъде включена и тръбата с по-голям размер не можебъде притисната плътно, така че тръбата за въртящ момент е много лесна за решаване.


Време за публикуване: 10 август 2020 г