Механичка завршна обујмица са смицајућим вијком је независни производ иновације компаније Вангиуан Повер Тецхнологи Цо., ЛТД., који повезује или завршава кабл помоћу завртња и завртања обртног момента, укључујући прикључке обртног момента и преузимање обртног момента.

Неке од предности конектора обртног момента су описане у наставку, користећи млазнице обртног момента као примере.

1. Није потребан алат за притискање, само обичан насадни кључ се може користити за увртање и ломљење завртња обртног момента.Предности су брза, једноставна, ниска цена инсталације, стабилан квалитет спојева и без људских фактора.

2. Погодно за бакар и алуминијум, погодно за бакарни проводник, алуминијумски проводник, проводник од легуре алуминијума, укључујући бакар и алуминијумски прелазни спој од 35КВ и испод напонске класе. Предности су знатно смањен инвентар, не морате куповати различите моделе да преузме, згодно управљање. На пример, млазнице обртног момента 150/240, раније су биле три бакарне млазнице, три алуминијумске, три бакарне и алуминијумске прелазне млазнице, али сада постоји само једна.

3. Широк распон.Пошто је пречник каблова произведених у свакој фабрици каблова различит, унутрашњи пречник сваке фабрике за преузимање није конзистентан, а грађевинска вода коју користи сваки инсталатер је различита, квалитет уградње код традиционалног преузимања типа пресовања значајно варира. Ови проблеми су Решено због широког спектра карактеристика обртног момента млазница. По речима купца је коришћење техничких средстава за решавање практичних проблема.

4. Поузданије електричне перформансе. Након што се традиционална цев притисне, она ће произвести бушење, шишање, па чак и летећу ивицу, коју треба пажљиво полирати и захтева високе захтеве за грађевинско особље. Бингиуе електрична млазница обртног момента је глатка, само једноставан третман лома вијка може у великој мери смањити могућност незгода.

5. За специјалне примене, као што је танки флексибилни кабл, пошто је флексибилни кабл дебљи од обичног бакарног кабла на истом снимку екрана, обична цев се не може прикључити, а цев веће величине не можебити чврсто притиснут, тако да је цев обртног момента врло лако решити.


Време објаве: 10.08.2020