A nyírócsavaros mechanikus lezárósaru a Wangyuan Power Technology Co., LTD. független innovációs terméke, amelynek célja a kábel csatlakoztatása vagy lezárása nyomatékcsavarok és csavarok segítségével, beleértve a nyomatékkivezetéseket és a nyomatékátvételt.

A nyomatékcsatlakozók néhány előnyeit az alábbiakban ismertetjük, példaként a nyomatékfúvókákat használva.

1. Nincs szükség présszerszámra, csak közönséges dugókulcs használható a nyomatékcsavar elcsavarásához és eltöréséhez.Az előnyök a gyors, egyszerű, alacsony beépítési költség, a stabil csatlakozási minőség és az emberi tényezőktől mentes.

2. Alkalmas rézhez és alumíniumhoz, alkalmas rézvezetőhöz, alumínium vezetőhöz, alumíniumötvözet vezetőhöz, beleértve a réz és az alumínium átmeneti tompacsatlakozását 35 KV és az alatti feszültségosztályokhoz. Az előnyök jelentősen csökkentik a készletet, nem kell különféle modelleket vásárolni átvenni, kényelmes kezelés.Például 150/240 nyomatékú fúvókák, korábban három réz fúvóka, három alumínium fúvóka, három réz és alumínium átmenet fúvóka volt, de most már csak egy.

3. Széles választék.Mivel az egyes kábelgyárak által gyártott kábelek átmérője eltérő, az egyes átvételi üzemek belső átmérője nem egyenletes, és az egyes szerelők által használt építési víz eltérő, a hagyományos krimpelő típusú átvétel beszerelési minősége nagyon eltérő. Ezek a problémák A forgatónyomaték-fúvókák jellemzőinek széles skálája miatt megoldható. Az ügyfél szavaival élve a gyakorlati problémák megoldásához technikai eszközöket kell használni.

4. Megbízhatóbb elektromos teljesítmény. A hagyományos cső préselése után gördülést, sorját és egyenletes repedést eredményez, amelyet gondosan kell polírozni, és magas követelményeket támaszt az építő személyzettel szemben. A Bingyue elektromos nyomatékfúvóka sima, csak egy a csavartörés egyszerű kezelése nagyban csökkentheti a balesetek lehetőségét.

5. Speciális alkalmazásokhoz, például vékony sodrott hajlékony kábelhez, mivel a hajlékony kábel vastagabb, mint a normál rézkábel ugyanazon a képernyőképen, a közönséges csövet nem lehet bedugni, és a nagyobb méretű csövet nem lehet.szorosan kell nyomni, így a nyomatékcső nagyon könnyen megoldható.


Feladás időpontja: 2020. augusztus 10