Skjærbolt mekanisk termineringssko er det uavhengige innovasjonsproduktet til Wangyuan Power Technology Co., LTD., som er å koble til eller avslutte kabelen ved hjelp av momentbolter og skruer, inkludert momentterminaler og momentovertakelse.

Noen av fordelene med momentkoblinger er beskrevet nedenfor, ved å bruke momentdyser som eksempler.

1. Det er ikke nødvendig med pressverktøy, kun vanlig pipenøkkel kan brukes til å vri og bryte momentbolten.Fordelene er raske, enkle, lave installasjonskostnader, stabil fugekvalitet og fri for menneskelige faktorer.

2. Egnet for kobber og aluminium, egnet for kobber leder, aluminium leder, aluminiumslegering leder, inkludert kobber og aluminium overgang butt joint av 35KV og under spenningsklasser.Fordelene er sterkt redusert inventar, trenger ikke å kjøpe en rekke modeller å ta over, praktisk styring. For eksempel 150/240 dreiemomentdyser, det pleide å være tre kobberdyser, tre aluminiumsdyser, tre kobber- og aluminiumsovergangsdyser, men nå er det bare ett.

3. Bredt utvalg.Fordi diameteren på kabler som produseres av hver kabelfabrikk er forskjellig, den innvendige diameteren til hver overtakelsesfabrikk ikke er konsistent, og konstruksjonsvannet som brukes av hver installasjonsarbeider er forskjellig, varierer installasjonskvaliteten ved overtakelse av tradisjonell krympetype sterkt. Disse problemene er løst på grunn av det brede spekteret av dreiemomentdyser. Å bruke kundens ord er å bruke tekniske midler for å løse praktiske problemer.

4. Mer pålitelig elektrisk ytelse.Etter at det tradisjonelle røret er presset, vil det produsere boring, grater og jevn flyvende kant, som må poleres nøye og krever høye krav til konstruksjonspersonellet. Bingyue elektrisk momentmunnstykke er glatt, bare en enkel behandling av boltbruddet kan i stor grad redusere muligheten for ulykker.

5. For spesielle bruksområder, for eksempel tynntrådet fleksibel kabel, fordi den fleksible kabelen er tykkere enn den vanlige kobberkabelen i samme skjermbilde, kan det vanlige røret ikke plugges inn, og røret av større størrelse kan ikkepresses tett, så momentrøret er veldig enkelt å løse.


Innleggstid: 10. august 2020