Kesme cıvatası mekanik sonlandırma pabucu, Wangyuan Power Technology Co., LTD.'nin, tork terminalleri ve tork devralma dahil olmak üzere tork cıvataları ve vidaları aracılığıyla kabloyu bağlamak veya sonlandırmak için bağımsız yenilik ürünüdür.

Tork konektörlerinin bazı avantajları aşağıda örnek olarak tork nozulları kullanılarak açıklanmıştır.

1. Presleme aleti gerekmez, tork cıvatasını bükmek ve kırmak için sadece sıradan lokma anahtar kullanılabilir.Avantajları hızlı, basit, düşük kurulum maliyeti, sabit bağlantı kalitesi ve insan faktörlerinden arındırılmış olmasıdır.

2. Bakır ve alüminyum için uygundur, bakır iletken, alüminyum iletken, alüminyum alaşımlı iletken için uygundur, 35KV'lik bakır ve alüminyum geçiş alın eklemi ve voltaj sınıflarının altında bulunur. Avantajlar büyük ölçüde azaltılmış envanterdir, çeşitli modeller satın almanıza gerek yoktur. devralmak için uygun yönetim. Örneğin, 150/240 torklu nozullar, eskiden üç bakır nozul, üç alüminyum nozul, üç bakır ve alüminyum geçiş nozul vardı, ama şimdi sadece bir tane var.

3. Geniş aralık.Her kablo fabrikasının ürettiği kabloların çapı farklı olduğundan, her devralma fabrikasının iç çapı tutarlı olmadığından ve her tesisatçının kullandığı inşaat suyu farklı olduğundan, geleneksel kıvırma tipi devralmaların tesisat kalitesi büyük ölçüde değişmektedir. tork nozullarının geniş özellikleri nedeniyle çözülmüştür. Müşterinin sözlerini kullanmak, pratik sorunları çözmek için teknik araçlar kullanmaktır.

4. Daha güvenilir elektrik performansı. Geleneksel boru preslendikten sonra, dikkatlice parlatılması gereken ve inşaat personeli için yüksek gereksinimler gerektiren delinme, çapak ve hatta uçan kenar üretecektir. Bingyue elektrikli tork nozulu pürüzsüz, sadece bir cıvata kırılmasının basit tedavisi kaza olasılığını büyük ölçüde azaltabilir.

5. İnce telli esnek kablo gibi özel uygulamalar için, esnek kablo aynı ekran görüntüsündeki sıradan bakır kablodan daha kalın olduğundan, sıradan boru takılamaz ve daha büyük boyuttaki boru takılamaz.Sıkıca bastırın, bu nedenle tork borusunun çözülmesi çok kolaydır.


Gönderim zamanı: Ağu-10-2020