Forskydningsboltens mekaniske termineringssko er det uafhængige innovationsprodukt fra Wangyuan Power Technology Co., LTD., som skal forbinde eller afslutte kablet ved hjælp af momentbolte og skruer, inklusive momentterminaler og momentovertagelse.

Nogle af fordelene ved drejningsmomentkonnektorer er beskrevet nedenfor med drejningsmomentdyser som eksempler.

1. Der kræves ikke presseværktøj, kun almindelig topnøgle kan bruges til at vride og knække momentbolten.Fordelene er hurtige, enkle, lave installationsomkostninger, stabil fugekvalitet og fri for menneskelige faktorer.

2. Velegnet til kobber og aluminium, egnet til kobberleder, aluminiumsleder, aluminiumslegeringsleder, herunder kobber- og aluminiumsovergangsstød på 35KV og under spændingsklasser. Fordelene er stærkt reduceret lagerbeholdning, behøver ikke at købe en række forskellige modeller at overtage, bekvem styring. For eksempel 150/240 momentdyser, plejede der at være tre kobberdyser, tre aluminiumsdyser, tre kobber- og aluminiumsovergangsdyser, men nu er der kun én.

3. Bredt udvalg.Fordi diameteren af ​​kabler produceret af hver kabelfabrik er forskellig, den indvendige diameter af hver overtagelsesfabrik er ikke konsistent, og det byggevand, der bruges af hver installationsarbejder er forskelligt, varierer installationskvaliteten af ​​traditionel crimper type overtagelse meget. Disse problemer er løst på grund af den brede vifte af egenskaber ved momentdyser. At bruge kundens ord er at bruge tekniske midler til at løse praktiske problemer.

4. Mere pålidelig elektrisk ydeevne. Efter at det traditionelle rør er presset, vil det producere boring, grater og jævn flyvende kant, som skal poleres omhyggeligt og kræver høje krav til byggepersonalet. Bingyue elektriske momentdyse er glat, bare en simpel behandling af boltbruddet kan i høj grad reducere risikoen for ulykker.

5. Til specielle applikationer, såsom tyndtrådet fleksibelt kabel, fordi det fleksible kabel er tykkere end det almindelige kobberkabel i samme skærmbillede, kan det almindelige rør ikke tilsluttes, og røret af den større størrelse kan ikkepresses tæt, så momentrøret er meget nemt at løse.


Indlægstid: 10-aug-2020