L'extrem de terminació mecànica del cargol de cisalla és el producte d'innovació independent de Wangyuan Power Technology Co., LTD., que consisteix a connectar o acabar el cable mitjançant cargols i cargols de parell, inclosos els terminals de parell i la presa de parell.

A continuació es descriuen alguns dels avantatges dels connectors de parell, utilitzant broquets de parell com a exemples.

1. No es necessita cap eina de pressió, només es pot utilitzar una clau d'endoll ordinària per girar i trencar el cargol de torsió.Els beneficis són ràpids, senzills, baix cost d'instal·lació, qualitat d'unió estable i lliures de factors humans.

2. Apte per a coure i alumini, adequat per a conductor de coure, conductor d'alumini, conductor d'aliatge d'alumini, inclosa la junta de transició de coure i alumini de 35KV i classes de tensió inferiors. Els avantatges són molt reduïts en inventari, no cal comprar una varietat de models per fer-se càrrec, gestió còmoda. Per exemple, broquets de parell 150/240, abans hi havia tres broquets de coure, tres broquets d'alumini, tres broquets de transició de coure i alumini, però ara només n'hi ha un.

3. Àmplia gamma.Com que el diàmetre dels cables produïts per cada fàbrica de cables és diferent, el diàmetre interior de cada fàbrica de presa de possessió no és coherent i l'aigua de construcció utilitzada per cada treballador de la instal·lació és diferent, la qualitat de la instal·lació de la presa de control del tipus de crimpadora tradicional varia molt. Aquests problemes són resolt a causa de l'àmplia gamma de característiques dels broquets de parell. Utilitzar les paraules del client és utilitzar mitjans tècnics per resoldre problemes pràctics.

4. Rendiment elèctric més fiable. Després de prémer la canonada tradicional, produirà llacunes, rebabas i fins i tot vores volants, que s'han de polir amb cura i requereixen alts requisits per al personal de construcció. El broquet de parell elèctric Bingyue és suau, només un El tractament senzill de la fractura del cargol pot reduir considerablement la possibilitat d'accidents.

5. Per a aplicacions especials, com ara un cable flexible trenat prim, perquè el cable flexible és més gruixut que el cable de coure normal de la mateixa captura de pantalla, la canonada normal no es pot connectar i la canonada de mida més gran no es pot connectar.Premeu-lo amb força, de manera que la canonada de parell és molt fàcil de resoldre.


Hora de publicació: 10-agost-2020