Mehanski zaključni ušes s strižnimi vijaki je neodvisen inovacijski izdelek Wangyuan Power Technology Co., LTD., ki povezuje ali zaključuje kabel s pomočjo navornih vijakov in vijakov, vključno z navornimi sponkami in prevzemom navora.

Spodaj so opisane nekatere prednosti momentnih konektorjev, pri čemer so kot primeri uporabljene momentne šobe.

1. Orodje za stiskanje ni potrebno, za zavijanje in lomljenje momentnega vijaka lahko uporabite samo navaden nasadni ključ.Prednosti so hitra, enostavna, nizki stroški namestitve, stabilna kakovost spojev in brez človeških dejavnikov.

2. Primerno za baker in aluminij, primerno za bakrene prevodnike, aluminijaste prevodnike, prevodnike iz aluminijevih zlitin, vključno s prehodnim čelnim spojem iz bakra in aluminija 35KV in pod napetostnimi razredi. Prednosti so močno zmanjšane zaloge, ni vam treba kupovati različnih modelov za prevzem, priročno upravljanje. Na primer, šobe z navorom 150/240, včasih so bile tri bakrene šobe, tri aluminijaste šobe, tri bakrene in aluminijaste prehodne šobe, zdaj pa je samo ena.

3. Širok razpon.Ker je premer kablov, ki jih proizvede vsaka tovarna kablov, drugačen, notranji premer vsake prevzemne tovarne ni dosleden in je gradbena voda, ki jo uporablja vsak inštalater, drugačna, se kakovost namestitve tradicionalnega prevzema vrste stiskanja zelo razlikuje. Te težave so rešiti zaradi širokega razpona značilnosti vrtilnih šob. Z besedami kupca je uporaba tehničnih sredstev za reševanje praktičnih problemov.

4. Zanesljivejša električna zmogljivost. Ko je tradicionalna cev stisnjena, bo povzročila vrtanje, robove in celo leteči rob, ki ga je treba skrbno polirati in zahteva visoke zahteve za gradbeno osebje. Šoba električnega navora Bingyue je gladka, le a preprosto zdravljenje zloma vijaka lahko močno zmanjša možnost nesreč.

5. Pri posebnih aplikacijah, kot je tankopleteni gibljivi kabel, ker je gibljiv kabel debelejši od navadnega bakrenega kabla na istem posnetku zaslona, ​​navadne cevi ni mogoče priključiti in cevi večje velikosti ne morete priključitibiti tesno stisnjen, zato je navorno cev zelo enostavno rešiti.


Čas objave: 10. avgusta 2020