Urechea de terminare mecanică a șurubului de forfecare este produsul inovator independent al Wangyuan Power Technology Co., LTD., care este să conecteze sau să încheie cablul prin intermediul șuruburilor și șuruburilor cuplului, inclusiv terminalelor de cuplu și preluarea cuplului.

Unele dintre avantajele conectorilor de cuplu sunt descrise mai jos, folosind duze de cuplu ca exemple.

1. Nu este necesară nicio unealtă de presare, doar o cheie obișnuită poate fi folosită pentru a răsuci și rupe șurubul de cuplu.Beneficiile sunt rapide, simple, costuri de instalare reduse, calitate stabilă a îmbinării și lipsite de factori umani.

2. Potrivit pentru cupru și aluminiu, potrivit pentru conductor de cupru, conductor de aluminiu, conductor de aliaj de aluminiu, inclusiv îmbinarea cap la cap de tranziție de cupru și aluminiu de 35KV și clase de tensiune sub tensiune. Beneficiile sunt inventarul redus foarte mult, nu este nevoie să cumpărați o varietate de modele pentru a prelua controlul, gestionare convenabilă. De exemplu, duze de cuplu 150/240, înainte existau trei duze de cupru, trei duze de aluminiu, trei duze de tranziție din cupru și aluminiu, dar acum există doar una.

3. Gamă largă.Deoarece diametrul cablurilor produse de fiecare fabrică de cabluri este diferit, diametrul interior al fiecărei fabrici de preluare nu este consecvent, iar apa de construcție utilizată de fiecare muncitor instalator este diferită, calitatea instalării preluării tipului de sertizare tradițională variază foarte mult. Aceste probleme sunt rezolvat datorită gamei largi de caracteristici ale duzelor de cuplu. A folosi cuvintele clientului înseamnă a folosi mijloace tehnice pentru a rezolva probleme practice.

4. Performanță electrică mai fiabilă. După ce țeava tradițională este apăsată, va produce șanțuri, bavuri și chiar margini zburătoare, care trebuie lustruite cu atenție și necesită cerințe ridicate pentru personalul din construcții. Duza electrică de cuplu Bingyue este netedă, doar un tratarea simplă a ruperii șurubului poate reduce foarte mult posibilitatea de accidente.

5. Pentru aplicații speciale, cum ar fi cablul flexibil subțire, deoarece cablul flexibil este mai gros decât cablul obișnuit de cupru din aceeași captură de ecran, conducta obișnuită nu poate fi conectată, iar conducta de dimensiune mai mare nu poate fi conectată.să fie presat strâns, astfel încât conducta de cuplu este foarte ușor de rezolvat.


Ora postării: 10-aug-2020