Το μηχανικό ωτίο τερματισμού του κοχλία διάτμησης είναι το ανεξάρτητο προϊόν καινοτομίας της Wangyuan Power Technology Co., LTD., το οποίο είναι να συνδέσει ή να τερματίσει το καλώδιο μέσω μπουλονιών και βιδών ροπής, συμπεριλαμβανομένων των ακροδεκτών ροπής και της ανάληψης ροπής.

Μερικά από τα πλεονεκτήματα των συνδετήρων ροπής περιγράφονται παρακάτω, χρησιμοποιώντας ως παραδείγματα ακροφύσια ροπής.

1. Δεν χρειάζεται εργαλείο πίεσης, μόνο το συνηθισμένο κλειδί υποδοχής μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να στρίψει και να σπάσει το μπουλόνι ροπής.Τα οφέλη είναι γρήγορη, απλή, χαμηλό κόστος εγκατάστασης, σταθερή ποιότητα αρμών και απαλλαγμένη από ανθρώπινους παράγοντες.

2. Κατάλληλο για χαλκό και αλουμίνιο, κατάλληλο για αγωγό χαλκού, αγωγό αλουμινίου, αγωγό από κράμα αλουμινίου, συμπεριλαμβανομένου του χαλκού και της άρθρωσης μετάβασης αλουμινίου 35KV και κάτω από κατηγορίες τάσης. Τα οφέλη είναι πολύ μειωμένο απόθεμα, δεν χρειάζεται να αγοράσετε μια ποικιλία μοντέλων για να αναλάβει, βολική διαχείριση. Για παράδειγμα, ακροφύσια ροπής 150/240, παλιά υπήρχαν τρία χάλκινα ακροφύσια, τρία ακροφύσια αλουμινίου, τρία χάλκινα και αλουμινένια ακροφύσια μετάβασης, αλλά τώρα υπάρχει μόνο ένα.

3. Μεγάλη γκάμα.Επειδή η διάμετρος των καλωδίων που παράγονται από κάθε εργοστάσιο καλωδίων είναι διαφορετική, η εσωτερική διάμετρος κάθε εργοστασίου εξαγοράς δεν είναι συνεπής και το νερό κατασκευής που χρησιμοποιείται από κάθε εργάτη εγκατάστασης είναι διαφορετικό, η ποιότητα εγκατάστασης της εξαγοράς παραδοσιακού τύπου crimper ποικίλλει πολύ. Αυτά τα προβλήματα είναι επιλύθηκε λόγω των χαρακτηριστικών του ευρέος φάσματος των ακροφυσίων ροπής. Το να χρησιμοποιούμε τα λόγια του πελάτη σημαίνει να χρησιμοποιείτε τεχνικά μέσα για την επίλυση πρακτικών προβλημάτων.

4. Πιο αξιόπιστη ηλεκτρική απόδοση. Αφού πιεστεί ο παραδοσιακός σωλήνας, θα δημιουργήσει σχίσιμο, γρέζια και ακόμη και ιπτάμενη άκρη, η οποία πρέπει να γυαλιστεί προσεκτικά και απαιτεί υψηλές απαιτήσεις για το προσωπικό κατασκευής. Το ακροφύσιο ηλεκτρικής ροπής Bingyue είναι ομαλό, απλά Η απλή θεραπεία του κατάγματος του μπουλονιού μπορεί να μειώσει σημαντικά την πιθανότητα ατυχημάτων.

5. Για ειδικές εφαρμογές, όπως εύκαμπτο καλώδιο λεπτού κλώνου, επειδή το εύκαμπτο καλώδιο είναι παχύτερο από το συνηθισμένο χάλκινο καλώδιο στο ίδιο στιγμιότυπο οθόνης, ο συνηθισμένος σωλήνας δεν μπορεί να συνδεθεί και ο σωλήνας μεγαλύτερου μεγέθους δεν μπορείνα πιεστεί σφιχτά, έτσι ο σωλήνας ροπής είναι πολύ εύκολο να λυθεί.


Ώρα δημοσίευσης: Αύγ-10-2020