Nihkepoltide mehaaniline otsakang on ettevõtte Wangyuan Power Technology Co., LTD. sõltumatu uuendustoode, mille eesmärk on ühendada või lõpetada kaabel pöördemomendi poltide ja kruvide abil, sealhulgas pöördemomendi klemmid ja pöördemomendi ülevõtmine.

Pöördemomendi pistikute mõningaid eeliseid kirjeldatakse allpool, kasutades näidetena pöördemomendi otsikuid.

1. Pressimistööriista pole vaja, pöördemomendi poldi keeramiseks ja purustamiseks saab kasutada ainult tavalist pesavõtit.Eelised on kiire, lihtne, madalad paigalduskulud, stabiilne liite kvaliteet ja inimteguriteta.

2. Sobib vasele ja alumiiniumile, sobib vaskjuhtmele, alumiiniumjuhile, alumiiniumisulamist juhile, sealhulgas vasest ja alumiiniumist ülemineku põkkliitmik pingeklassides 35 KV ja alla selle. Kasu on oluliselt vähenenud varud, ei pea ostma erinevaid mudeleid üle võtta, mugav juhtimine.Näiteks 150/240 pöördemomendi otsikud, varem oli kolm vasest otsikut, kolm alumiiniumotsikut, kolm vasest ja alumiiniumist üleminekudüüsi, kuid nüüd on neid ainult üks.

3. Lai valik.Kuna igas kaablitehases toodetud kaablite läbimõõt on erinev, ei ole iga ülevõtutehase siseläbimõõt ühtlane ja iga paigaldaja kasutatav ehitusvesi on erinev, on traditsioonilise krimpsutüüpi ülevõtmise paigalduskvaliteet väga erinev. Need probleemid on lahendatud pöördemomendi otsikute laiaulatuslike omaduste tõttu.Kliendi sõnu kasutades tuleb kasutada tehnilisi vahendeid praktiliste probleemide lahendamiseks.

4. Usaldusväärsem elektriline jõudlus.Pärast traditsioonilise toru vajutamist tekitab see rullu, jäme ja isegi lendava serva, mida tuleb hoolikalt poleerida ja mis nõuab ehituspersonalile kõrgeid nõudeid. Bingyue elektriline pöördemomendi otsik on sile, lihtsalt poldi murru lihtne ravi võib oluliselt vähendada õnnetuste võimalust.

5. Erirakenduste, näiteks õhukese keerutatud painduva kaabli puhul, kuna painduv kaabel on samal ekraanipildil tavalisest vaskkaablist paksem, ei saa tavalist toru ühendada ja suuremat toru ei saa.tuleb tihedalt suruda, nii et pöördemomendi toru on väga lihtne lahendada.


Postitusaeg: august 10-2020