Mechanické koncové oko so šmykovou skrutkou je nezávislý inovačný produkt spoločnosti Wangyuan Power Technology Co., LTD., ktorý slúži na pripojenie alebo ukončenie kábla pomocou momentových skrutiek a skrutiek, vrátane momentových svoriek a preberacieho momentu.

Niektoré z výhod momentových konektorov sú opísané nižšie s použitím momentových dýz ako príkladov.

1. Nie je potrebný žiadny lisovací nástroj, na skrútenie a zlomenie momentovej skrutky možno použiť iba obyčajný nástrčný kľúč.Výhody sú rýchle, jednoduché, nízke náklady na inštaláciu, stabilná kvalita spoja a bez ľudského faktora.

2. Vhodné pre meď a hliník, vhodné pre medený vodič, hliníkový vodič, vodič z hliníkovej zliatiny, vrátane medeného a hliníkového prechodového tupého spoja 35KV a pod napäťovými triedami.Výhodami sú výrazne znížené zásoby, nie je potrebné kupovať rôzne modely na prevzatie, pohodlné riadenie.Napríklad 150/240 krútiaci moment trysky, kedysi boli tri medené trysky, tri hliníkové trysky, tri medené a hliníkové prechodové trysky, ale teraz je len jedna.

3. Široký rozsah.Pretože priemer káblov vyrobených každou továrňou na káble je iný, vnútorný priemer každej továrne na prevzatie nie je konzistentný a stavebná voda používaná každým inštalačným pracovníkom je odlišná, kvalita inštalácie tradičného typu prevzatia krimpovačov sa značne líši. Vyriešené z dôvodu širokého rozsahu charakteristík momentových trysiek. Používať slová zákazníka znamená používať technické prostriedky na riešenie praktických problémov.

4. Spoľahlivejší elektrický výkon. Po stlačení tradičnej rúry sa vytvorí ryhovanie, otrepy a dokonca aj letmá hrana, ktorú je potrebné starostlivo vyleštiť a vyžaduje vysoké požiadavky na stavebný personál. Elektrická momentová tryska Bingyue je hladká, len jednoduchá liečba zlomeniny skrutky môže výrazne znížiť možnosť nehôd.

5. Pre špeciálne aplikácie, ako je tenký lankový ohybný kábel, pretože ohybný kábel je hrubší ako obyčajný medený kábel na tej istej snímke obrazovky, obyčajnú rúrku nemožno zapojiť a rúrku väčšej veľkosti nemožnobyť pevne stlačené, takže momentová rúrka je veľmi ľahko riešiteľná.


Čas odoslania: august-10-2020