Bīdes skrūvju mehāniskā gala izeja ir Wangyuan Power Technology Co., LTD. neatkarīgs inovācijas produkts, kas ir paredzēts, lai savienotu vai pabeigtu kabeli, izmantojot griezes momenta skrūves un skrūves, tostarp griezes momenta spailes un griezes momenta pārņemšanu.

Dažas no griezes momenta savienotāju priekšrocībām ir aprakstītas tālāk, kā piemērus izmantojot griezes momenta sprauslas.

1. Nav nepieciešams presēšanas instruments, griezes momenta skrūves pagriešanai un pārrāvumam var izmantot tikai parasto uzgriežņu atslēgu.Priekšrocības ir ātras, vienkāršas, zemas uzstādīšanas izmaksas, stabila savienojuma kvalitāte un bez cilvēka faktoriem.

2. Piemērots vara un alumīnija vadiem, piemērots vara vadiem, alumīnija vadiem, alumīnija sakausējuma vadiem, ieskaitot vara un alumīnija pārejas sadursavienojumu ar 35KV un zemākām sprieguma klasēm. Ieguvumi ir ievērojami samazināti krājumi, nav jāpērk dažādi modeļi pārņemt, ērta vadība.Piemēram, 150/240 griezes momenta sprauslas, agrāk bija trīs vara sprauslas, trīs alumīnija sprauslas, trīs vara un alumīnija pārejas sprauslas, bet tagad ir tikai viena.

3. Plašs klāsts.Tā kā katras kabeļu rūpnīcas ražoto kabeļu diametrs ir atšķirīgs, katras pārņemšanas rūpnīcas iekšējais diametrs nav konsekvents un katra uzstādīšanas darbinieka izmantotais būvniecības ūdens ir atšķirīgs, tradicionālā gofrētāja tipa pārņemšanas uzstādīšanas kvalitāte ir ļoti atšķirīga.Šīs problēmas ir atrisināta griezes momenta sprauslu plašo raksturlielumu dēļ. Lietojot klienta vārdus, ir izmantot tehniskos līdzekļus praktisku problēmu risināšanai.

4. Uzticamāka elektriskā veiktspēja. Pēc tradicionālās caurules nospiešanas tā izveidos rievotus, urbumus un vienmērīgu slīdošo malu, kas rūpīgi jānopulē un prasa augstas prasības būvniecības personālam. Bingyue elektriskā griezes momenta sprausla ir gluda, tikai vienkārša skrūvju lūzuma apstrāde var ievērojami samazināt negadījumu iespējamību.

5. Speciāliem lietojumiem, piemēram, plānam, elastīgam kabelim, jo ​​elastīgais kabelis ir biezāks nekā parastais vara kabelis tajā pašā ekrānuzņēmumā, parasto cauruli nevar pievienot, un lielāka izmēra cauruli nevar pievienot.jābūt cieši nospiestam, tāpēc griezes momenta cauruli ir ļoti viegli atrisināt.


Publicēšanas laiks: 10. augusts 2020