Mechanische afsluitlip met breekbout is het onafhankelijke innovatieproduct van Wangyuan Power Technology Co., LTD., dat de kabel moet verbinden of beëindigen door middel van torsiebouten en -schroeven, inclusief torsieklemmen en torsieovername.

Enkele voordelen van koppelconnectoren worden hieronder beschreven, met gebruikmaking van koppelmondstukken als voorbeelden.

1. Er is geen persgereedschap nodig, alleen een gewone dopsleutel kan worden gebruikt om de momentbout te draaien en te breken.De voordelen zijn snel, eenvoudig, lage installatiekosten, stabiele voegkwaliteit en vrij van menselijke factoren.

2. Geschikt voor koper en aluminium, geschikt voor koperen geleider, aluminium geleider, geleider van aluminiumlegering, inclusief koper en aluminium overgangsstootverbinding van 35KV en onder spanningsklassen. De voordelen zijn sterk verminderde voorraad, het is niet nodig om verschillende modellen te kopen om het over te nemen, handig beheer. Bijvoorbeeld 150/240 koppelsproeiers, er waren drie koperen sproeiers, drie aluminium sproeiers, drie koperen en aluminium overgangssproeiers, maar nu is er nog maar één.

3. Breed assortiment.Omdat de diameter van de kabels die door elke kabelfabriek worden geproduceerd anders is, de binnendiameter van elke overnamefabriek niet consistent is en het constructiewater dat door elke installatiewerker wordt gebruikt anders is, varieert de installatiekwaliteit van de traditionele overname van het crimper-type sterk. Deze problemen zijn opgelost vanwege de brede waaierkenmerken van torsiepijpen. De woorden van de klant gebruiken is technische middelen gebruiken om praktische problemen op te lossen.

4. Betrouwbaardere elektrische prestaties. Nadat de traditionele pijp is ingedrukt, produceert deze een rilling, braam en zelfs een vliegende rand, die zorgvuldig moet worden gepolijst en hoge eisen stelt aan het bouwpersoneel. Het elektrische koppelmondstuk van Bingyue is glad, slechts een eenvoudige behandeling van de boutbreuk kan de kans op ongelukken aanzienlijk verminderen.

5. Voor speciale toepassingen, zoals dunne gevlochten flexibele kabel, omdat de flexibele kabel dikker is dan de gewone koperen kabel in dezelfde schermafbeelding, kan de gewone pijp niet worden aangesloten en kan de pijp van de grotere maat nietstrak worden aangedrukt, dus de koppelbuis is zeer eenvoudig op te lossen.


Posttijd: 10 aug.-2020