Mehanička završna ušica sa posmičnim vijkom neovisni je inovativni proizvod tvrtke Wangyuan Power Technology Co., LTD., koja spaja ili završava kabel pomoću momentnih vijaka i vijaka, uključujući momentne terminale i preuzimanje momenta.

Neke od prednosti momentnih konektora opisane su u nastavku, uz korištenje momentnih mlaznica kao primjera.

1. Nije potreban alat za prešanje, samo se obični nasadni ključ može koristiti za zavrtanje i lomljenje momentnog vijka.Prednosti su brza, jednostavna, niska cijena ugradnje, stabilna kvaliteta spoja i bez utjecaja ljudskog faktora.

2. Prikladno za bakar i aluminij, pogodno za bakreni vodič, aluminijski vodič, vodič od aluminijske legure, uključujući bakreni i aluminijski prijelazni sučeoni spoj od 35KV i niže naponske klase. Prednosti su uvelike smanjene zalihe, ne morate kupovati razne modele za preuzimanje, praktično upravljanje. Na primjer, mlaznice zakretnog momenta 150/240, nekada su postojale tri bakrene mlaznice, tri aluminijske mlaznice, tri bakrene i aluminijske prijelazne mlaznice, ali sada postoji samo jedna.

3. Širok raspon.Budući da je promjer kabela koje proizvodi svaka tvornica kabela različit, unutarnji promjer svake tvornice za preuzimanje nije dosljedan, a građevinska voda koju koristi svaki instalater je drugačija, kvaliteta ugradnje tradicionalnog tipa preuzimanja uvelike varira. Ovi problemi su riješeno zbog širokog raspona karakteristika zakretnih mlaznica. Riječima kupca znači koristiti tehnička sredstva za rješavanje praktičnih problema.

4. Pouzdanija električna izvedba. Nakon što se tradicionalna cijev pritisne, proizvest će izbočine, oštrice, pa čak i leteći rub, koji treba pažljivo polirati i zahtijeva visoke zahtjeve za građevinsko osoblje. Bingyue električna mlaznica zakretnog momenta je glatka, samo jednostavno liječenje loma vijka može uvelike smanjiti mogućnost nesreća.

5. Za posebne primjene, kao što je tanki užetni fleksibilni kabel, budući da je fleksibilni kabel deblji od običnog bakrenog kabela na istoj snimci zaslona, ​​obična cijev se ne može priključiti, a cijev veće veličine ne možebiti čvrsto pritisnut, tako da je cijev zakretnog momenta vrlo lako riješiti.


Vrijeme objave: 10. kolovoza 2020