Mechanické zakončovací oko s střižným šroubem je nezávislý inovační produkt společnosti Wangyuan Power Technology Co., LTD., který slouží ke spojení nebo ukončení kabelu pomocí momentových šroubů a šroubů, včetně momentových svorek a přebírání momentu.

Některé z výhod momentových konektorů jsou popsány níže s použitím momentových trysek jako příkladů.

1. Není potřeba žádný lisovací nástroj, ke zkroucení a zlomení momentového šroubu lze použít pouze obyčejný nástrčný klíč.Výhody jsou rychlé, jednoduché, nízké náklady na instalaci, stabilní kvalita spoje a bez lidského faktoru.

2. Vhodné pro měď a hliník, vhodné pro měděný vodič, hliníkový vodič, vodič z hliníkové slitiny, včetně měděného a hliníkového přechodového tupého spoje 35KV a nižších tříd napětí.Výhodami jsou výrazně snížené zásoby, není třeba kupovat různé modely převzít, pohodlné řízení.Například trysky s kroutícím momentem 150/240, dříve byly tři měděné trysky, tři hliníkové trysky, tři měděné a hliníkové přechodové trysky, ale nyní je pouze jedna.

3. Široký rozsah.Vzhledem k tomu, že průměr kabelů vyrobených v každé továrně na kabely je jiný, vnitřní průměr každé továrny na převzetí není konzistentní a stavební voda použitá každým instalačním pracovníkem je odlišná, kvalita instalace tradičního typu přebírání krimpovačů se velmi liší. Tyto problémy jsou řešeno díky širokému rozsahu charakteristik momentových trysek. Slovy zákazníka je třeba použít technické prostředky k řešení praktických problémů.

4. Spolehlivější elektrický výkon. Po vylisování tradiční trubky se vytvoří drážkování, otřepy a dokonce i letmá hrana, která musí být pečlivě vyleštěna a vyžaduje vysoké požadavky na stavební personál. Elektrická momentová tryska Bingyue je hladká, jen jednoduchá léčba zlomeniny šroubu může výrazně snížit možnost nehod.

5. Pro speciální aplikace, jako je tenký lankový ohebný kabel, protože ohebný kabel je tlustší než běžný měděný kabel na stejném snímku obrazovky, běžnou trubku nelze zapojit a trubku větší velikosti nelzebýt pevně přitlačen, takže momentová trubka je velmi snadno řešitelná.


Čas odeslání: srpen-10-2020