Mechaninis kirpimo varžto galinis antgalis yra nepriklausomas naujoviškas Wangyuan Power Technology Co., LTD. produktas, skirtas kabeliui prijungti arba užbaigti naudojant sukimo momento varžtus ir varžtus, įskaitant sukimo momento gnybtus ir sukimo momento perėmimą.

Kai kurie sukimo momento jungčių privalumai aprašyti toliau, kaip pavyzdžiai pateikiami sukimo momento purkštukai.

1. Nereikia jokio spaudimo įrankio, sukimo momento varžtui pasukti ir nulaužti galima naudoti tik įprastą veržliaraktį.Privalumai yra greitas, paprastas, mažos montavimo išlaidos, stabili jungčių kokybė ir be žmogiškųjų veiksnių.

2. Tinka variui ir aliuminiui, tinka vario laidininkui, aliuminio laidininkui, aliuminio lydinio laidininkui, įskaitant vario ir aliuminio pereinamąsias sandūrines jungtis, kurių įtampa yra 35KV ir žemesnės klasės. Privalumai yra labai sumažintos atsargos, nereikia pirkti įvairių modelių perimti, patogus valdymas.Pavyzdžiui, 150/240 sukimo momento purkštukai, anksčiau buvo trys variniai purkštukai, trys aliuminio antgaliai, trys variniai ir aliuminiai pereinamieji purkštukai, o dabar tik vienas.

3. Platus asortimentas.Kadangi kiekvienoje kabelių gamykloje gaminamų kabelių skersmuo yra skirtingas, kiekvienos perėmimo gamyklos vidinis skersmuo yra nevienodas, o kiekvieno montuotojo naudojamas statybinis vanduo yra skirtingas, tradicinio gofruotojo tipo perėmimo įrengimo kokybė labai skiriasi. Šios problemos yra Išspręsta dėl plataus sukimo momento purkštukų charakteristikų. Vartoti kliento žodžius – tai naudoti technines priemones sprendžiant praktines problemas.

4. Patikimesnis elektrinis veikimas. Paspaudus tradicinį vamzdį, atsiras vingiavimas, šlifavimas ir net skraidantis kraštas, kurį reikia kruopščiai nupoliruoti ir statybos personalui keliami aukšti reikalavimai. Bingyue elektrinis sukimo momento antgalis yra lygus, tik paprastas varžto lūžimo gydymas gali labai sumažinti nelaimingų atsitikimų tikimybę.

5. Specialioms reikmėms, pvz., plonam lanksčiam kabeliui, nes lankstus kabelis yra storesnis nei įprastas varinis kabelis toje pačioje ekrano kopijoje, įprasto vamzdžio negalima prijungti, o didesnio vamzdžio negalima.būti tvirtai prispaustas, todėl sukimo momento vamzdį labai lengva išspręsti.


Paskelbimo laikas: 2020-08-10