Skärbults mekaniska avslutningssko är den oberoende innovationsprodukten från Wangyuan Power Technology Co., LTD., som är att ansluta eller avsluta kabeln med hjälp av momentbultar och skruvar, inklusive vridmomentterminaler och vridmomentövertagande.

Några av fördelarna med momentanslutningar beskrivs nedan, med hjälp av momentmunstycken som exempel.

1. Inget pressverktyg behövs, endast vanlig hylsnyckel kan användas för att vrida och bryta momentbulten.Fördelarna är snabb, enkel, låg installationskostnad, stabil fogkvalitet och fri från mänskliga faktorer.

2. Lämplig för koppar och aluminium, lämplig för kopparledare, aluminiumledare, aluminiumledare, inklusive koppar- och aluminiumövergångsstumfog på 35KV och under spänningsklasser. Fördelarna är kraftigt minskat lager, behöver inte köpa en mängd olika modeller att ta över, bekväm hantering. Till exempel 150/240 vridmomentmunstycken, det fanns tidigare tre kopparmunstycken, tre aluminiummunstycken, tre koppar- och aluminiumövergångsmunstycken, men nu finns det bara ett.

3. Brett utbud.Eftersom diametern på kablar som produceras av varje kabelfabrik är olika, den invändiga diametern på varje övertagande fabrik inte är konsekvent, och byggnadsvattnet som används av varje installationsarbetare är olika, varierar installationskvaliteten vid övertagande av traditionell crimpertyp mycket. Dessa problem är löst på grund av det breda utbudet av egenskaper hos vridmomentmunstycken. Att använda kundens ord är att använda tekniska medel för att lösa praktiska problem.

4. Mer tillförlitlig elektrisk prestanda. Efter att det traditionella röret har pressats, kommer det att producera rillning, grader och till och med flygande egg, som måste poleras noggrant och kräver höga krav på byggpersonalen. Bingyue elektriska vridmomentmunstycke är slätt, bara en enkel behandling av bultbrottet kan avsevärt minska risken för olyckor.

5. För speciella applikationer, såsom tunntrådig flexibel kabel, eftersom den flexibla kabeln är tjockare än den vanliga kopparkabeln i samma skärmdump, kan det vanliga röret inte pluggas in och röret av större storlek kan intepressas tätt, så momentröret är mycket lätt att lösa.


Posttid: 10 augusti 2020