E oo mai i le taimi nei, ua sainia e Saina 174 pepa galulue faatasi i le fausiaina faatasi o le "One Belt And One Road" ma 126 atunuu ma 29 faalapotopotoga faavaomalo.E ala i le auʻiliʻiliga o le atunuu o loʻo taua i luga 'faʻaulufale mai ma faʻatau atu faʻamatalaga taumafa i luga o le jd platform, o le jingdong tele faʻamaumauga suʻesuʻega inisitituti maua Saina ma le "One Belt And One Road" felagolagomai atunuu i luga o le initaneti fefaʻatauaʻiga o loʻo tuʻuina atu faiga e lima, ma le "auala siliki lugalaina. ” o loʻo faʻamatalaina e fesoʻotaʻiga e fefaʻatauaʻiga i luga o tuaoi.
Fa'asologa 1: fa'alauteleina pisinisi i luga ole laiga fa'avavevave

E tusa ai ma se lipoti na tuʻuina atu e le jingdong big data research institute, ua faʻatau atu oloa a Saina e ala i fefaʻatauaʻiga e-fefaʻatauaʻiga i le silia ma le 100 atunuu ma itulagi e aofia ai Rusia, Isaraelu, Korea i Saute ma Vietnam na sainia pepa galulue faʻatasi ma Saina e faʻatasi. fausia le “One Belt And One Road”.O fefaʻatauaʻiga faʻapisinisi i luga ole laiga ua faʻalauteleina mai Eurasia i Europa, Asia ma Aferika, ma le tele o atunuʻu Aferika ua ausia le leai o ni mea na tupu.O fefa'ataua'iga i luga ole laiga i luga ole tuaoi ua fa'aalia le malosi malosi i lalo o le "One Belt And One Road" initiative.

E tusa ai ma le lipoti, i totonu o le 30 atunuu o loʻo i ai le tele o le tuputupu aʻe i luga o le initaneti auina atu i fafo ma taumafa i le 2018, 13 e mai Asia ma Europa, e aofia ai Vietnam, Isaraelu, Korea i Saute, Hanikeri, Italia, Bulgaria ma Polani e sili ona lauiloa.O le isi fa sa nofoia e Chile i Amerika i Saute, Niu Sila i Oceania ma Rusia ma Turkey i Europa atoa ma Asia.E le gata i lea, o atunuu Aferika o Morocco ma Algeria na ausia foi le maualuga o le tuputupu ae i luga o tuaoi e-commerce i le 2018. Aferika, Amerika i Saute, Amerika i Matu, Sasaʻe Tutotonu ma isi vaega o pisinisi tumaoti na amata ona galue i luga o le initaneti.

Fa'asologa 2: fa'aaogā so'o atu tuaoi e sili atu ona fai so'o ma 'ese'ese


Taimi meli: Mati-31-2020