Fins ara, la Xina ha signat 174 documents de cooperació per construir conjuntament el "Un cinturó i una carretera" amb 126 països i 29 organitzacions internacionals.Mitjançant l'anàlisi de les dades de consum d'importació i exportació dels països anteriors a la plataforma jd, l'institut d'investigació de big data de jingdong va trobar que el comerç en línia de la Xina i els països cooperatius "One Belt And One Road" presenten cinc tendències i la "ruta de la seda en línia". s'està descrivint connectats per comerç electrònic transfronterer.
Tendència 1: l'abast del negoci en línia s'amplia ràpidament

Segons un informe publicat per l'institut d'investigació de big data de jingdong, els productes xinesos s'han venut a través del comerç electrònic transfronterer a més de 100 països i regions, com Rússia, Israel, Corea del Sud i Vietnam, que han signat documents de cooperació amb la Xina per col·laborar conjuntament. construir "Un cinturó i una carretera".Les relacions comercials en línia s'han expandit des d'Euràsia a Europa, Àsia i Àfrica, i molts països africans han aconseguit zero avenços.El comerç en línia transfronterer ha mostrat una vigorosa vitalitat sota la iniciativa "One Belt And One Road".

Segons l'informe, entre els 30 països amb un creixement més gran de l'exportació i el consum en línia el 2018, 13 són d'Àsia i Europa, entre els quals Vietnam, Israel, Corea del Sud, Hongria, Itàlia, Bulgària i Polònia són els més destacats.Els altres quatre van ser ocupats per Xile a Amèrica del Sud, Nova Zelanda a Oceania i Rússia i Turquia a Europa i Àsia.A més, els països africans, el Marroc i Algèria també van aconseguir un creixement relativament elevat en el consum de comerç electrònic transfronterer el 2018. Àfrica, Amèrica del Sud, Amèrica del Nord, Orient Mitjà i altres àrees del negoci privat van començar a estar actius en línia.

Tendència 2: el consum transfronterer és més freqüent i diversificat


Hora de publicació: 31-mar-2020