Seni on Hiina 126 riigi ja 29 rahvusvahelise organisatsiooniga allkirjastanud 174 koostöödokumenti "Üks vöö ja üks tee" ühiseks ülesehitamiseks.Jingdongi suurandmete uurimisinstituut leidis jd platvormil eelnimetatud riikide impordi- ja eksporditarbimise andmete analüüsimise teel, et Hiina ja “One Belt And One Road” koostööriikide veebikaubanduses on viis trendi ning “online siiditee”. ” kirjeldatakse piiriülese e-kaubandusega ühendatud.
Trend 1: Interneti-äri ulatus laieneb kiiresti

Jingdongi suurandmete uurimisinstituudi avaldatud aruande kohaselt on Hiina kaupu müüdud piiriülese e-kaubanduse kaudu enam kui 100 riiki ja piirkonda, sealhulgas Venemaale, Iisraeli, Lõuna-Koreasse ja Vietnamisse, mis on sõlminud Hiinaga koostöödokumendid, et teha koostööd. ehitada "Üks vöö ja üks tee".Interneti-kaubandussuhted on laienenud Euraasiast Euroopasse, Aasiasse ja Aafrikasse ning paljud Aafrika riigid on saavutanud nulli läbimurde.Piiriülene veebikaubandus on algatuse „Üks vöö ja üks tee” raames näidanud üles jõulist elujõudu.

Aruande kohaselt on 2018. aastal 30 suurima veebiekspordi ja -tarbimise kasvuga riigi hulgas 13 Aasiast ja Euroopast, nende hulgas on enim esile tõstetud Vietnam, Iisrael, Lõuna-Korea, Ungari, Itaalia, Bulgaaria ja Poola.Ülejäänud neli okupeerisid Tšiili Lõuna-Ameerikas, Uus-Meremaa Okeaanias ja Venemaa ning Türgi kogu Euroopas ja Aasias.Lisaks saavutasid 2018. aastal suhteliselt suure piiriülese e-kaubanduse tarbimise kasvu ka Aafrika riigid Maroko ja Alžeeria. Aafrika, Lõuna-Ameerika, Põhja-Ameerika, Lähis-Ida ja muud eraettevõtluse valdkonnad hakkasid veebis aktiivselt tegutsema.

Trend 2: piiriülene tarbimine on sagedasem ja mitmekesisem


Postitusaeg: 31.03.2020