Līdz šim Ķīna ar 126 valstīm un 29 starptautiskām organizācijām ir parakstījusi 174 sadarbības dokumentus, lai kopīgi veidotu “Viena josla un viens ceļš”.Analizējot iepriekš minēto valstu importa un eksporta patēriņa datus jd platformā, Jingdong lielo datu pētniecības institūts atklāja, ka Ķīnas un kooperatīvās sadarbības valstu “One Belt And One Road” tiešsaistes tirdzniecībā ir piecas tendences un “tiešsaistes zīda ceļš”. ” tiek aprakstīta pārrobežu e-komercija.
1. tendence: tiešsaistes uzņēmējdarbības joma strauji paplašinās

Saskaņā ar Jingdong lielo datu pētniecības institūta publicēto ziņojumu Ķīnas preces, izmantojot pārrobežu e-komerciju, ir pārdotas vairāk nekā 100 valstīm un reģioniem, tostarp Krievijai, Izraēlai, Dienvidkorejai un Vjetnamai, kas ir parakstījušas sadarbības dokumentus ar Ķīnu, lai kopīgi. būvēt "Viena josla un viens ceļš".Tiešsaistes komerciālās attiecības ir paplašinājušās no Eirāzijas uz Eiropu, Āziju un Āfriku, un daudzas Āfrikas valstis ir sasniegušas nulles sasniegumus.Pārrobežu tiešsaistes tirdzniecība ir parādījusi enerģisku dzīvotspēju saskaņā ar iniciatīvu “Viena josla un viens ceļš”.

Saskaņā ar ziņojumu starp 30 valstīm ar lielāko tiešsaistes eksporta un patēriņa pieaugumu 2018. gadā 13 ir no Āzijas un Eiropas, starp kurām visievērojamākās ir Vjetnama, Izraēla, Dienvidkoreja, Ungārija, Itālija, Bulgārija un Polija.Pārējos četrus okupēja Čīle Dienvidamerikā, Jaunzēlande Okeānijā un Krievija un Turcija visā Eiropā un Āzijā.Turklāt Āfrikas valstis Maroka un Alžīrija 2018. gadā arī sasniedza salīdzinoši augstu pārrobežu e-komercijas patēriņa pieaugumu. Āfrika, Dienvidamerika, Ziemeļamerika, Tuvie Austrumi un citas privātā biznesa jomas sāka aktīvi darboties tiešsaistē.

2. tendence: pārrobežu patēriņš ir biežāks un daudzveidīgāks


Izsūtīšanas laiks: 31.03.2020